Tältä näyttää Coupé High-Rider eli Toyota C-HR | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Tältä näyttää Coupé High-Rider eli Toyota C-HR

Toyota on julkaissut ensimmäiset viralliset kuvat uutuusmalli C-HR:n sisätiloista. C-HR (Coupé High-Rider) on suunniteltu erottumaan selkeästi aiemmasta Toyota-mallistosta ja muista c-segmentin crossover-malleista.
Tältä näyttää Coupé High-Rider eli Toyota C-HR

– Malli antaa Toyotalle uudenlaisen läsnäolon kasvavassa c-segmentin crossover-autoluokassa. Sen on tarkoitus toimia keihäänkärkenä segmenttinsä muutoksessa, ja siksi päätimme että C-HR:n tulee olla ainutlaatuinen, persoonallinen ja omaperäinen, sanoo pääinsinööri Kazuhiko Isawa.

Toyota C-HR onkin säilynyt poikkeuksellisen uskollisena konseptimalleille, jotka nähtiin Pariisin autonäyttelyssä vuonna 2014 ja Frankfurtissa 2015. Merkki tavoittelee C-HR:llä kuluttajia, jotka tekevät päätöksiä eniten tunnepohjalta, ja haluavat olla ensimmäisinä kokeilemassa uusia asioita ja tuotteita. Koska asiakaskohderyhmässä on myös premiummerkeillä ajavia autoilijoita, tuli laatutaso viedä erittäin korkealle.

Toyota C-HR

Kojetaulun kerroksittainen muotoilu jatkuu saumattomasti myös ovipaneeleissa. Katseen halutaan kiinnittyvän viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja kiiltävän mustiin elementteihin. Keskikonsolia ja 8 tuuman kosketusnäyttöä on käännetty aavistuksen kuljettajaa kohti. Etuistuimet ovat Toyotalle poikkeuksellisesti voimakkaasti muotoillut.

Konserttiluokan äänentoisto

C-HR:n halutaan tarjoavan aistiärsykkeitä, ja yksi C-HR:n tunnelmaan liittyvistä vahvuuksista on laadukas äänentoisto. Lisävarusteeksi voi valita tähän malliin suunnitellun JBL-audiojärjestelmän, joka koostuu kahdeksankanavaisesta, 576-wattisesta vahvistimesta ja yhdeksästä kaiuttimesta.

Äänentoisto huomioitiin jo varhaisessa sisätilojen suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi JBL:n patentoimat, sarven muotoa muistuttavat diskanttikaiuttimet on sijoitettu optimaalisesti A-pilareihin.

TOYOTA C-HR

Hybridinä tai turbona

C-HR:n voimanlähteet edustavat Toyotan tämänhetkisen tarjonnan terävintä kärkeä. Uuteen TNGA (Toyota New Global Architecture) -alustarakenteeseen perustuvan uutuusmallin täyshybriditekniikka on tuttu alkuvuodesta esitellystä neljännen sukupolven Priuksesta. Se tarjoaa 90 kW (122 hv) tehoa ja yhdistetyn ajon kulutukseksi 3,7 l/100 km.

Tarjolle tulee myös 1,2T -turbomoottori, jonka suurin teho on 85 kW (116 hv). Sen yhteyteen on saatavilla kuusinopeuksisen käsivaihteiston ohella portaaton automaattivaihteisto. Automaattiversioon voi valita etuvedon ohella nelivedon.

Toyota asettaa C-HR:lle suuret tavoitteet. 4 360 mm pitkänä, 1 795 mm leveänä, 1 555 mm korkeana (Hybrid) ja 2 640 mm akselivälisenä Auris Touring Sportsin ja RAV4:n väliin sijoittuvaa mallia odotetaan myytävän Euroopassa vuositasolla noin 100 000 autoa. Ensimmäiset koeajoautot saadaan Suomeen marraskuussa.

Toyota C-HR


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin