Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Uusi auto alle ilman pitkää toimitusaikaa – katso kiinnostavat 40 000 euron autot

Uusien autojen tarjonta on kasvanut selvästi koronavuosiin verrattuna.
Uusi auto alle ilman pitkää toimitusaikaa – katso kiinnostavat 40 000 euron autot

Uuden auton ostajalla on nyt valinnanvaraa ja uuden auton saa halutessaan käyttöönsä vaikka heti. Korona-aikana maailmanlaajuinen pula autojen komponenteista ehti pidentää tilattavien uusien autojen toimitusaikoja pahimmillaan yli vuoden mittaisiksi. Tänä vuonna saatavuus on kuitenkin parantunut, ja Autoalan tiedotuskeskuksen mukaan tilattavien uusien autojen toimitusajat ovat normalisoituneet noin kolmen-neljän kuukauden mittaisiksi.

Sama ilmiö näkyy Autotalli.comissa, josta löytyy vaihtoautojen lisäksi autoliikkeiden varastoissa olevat, heti ajoon saatavat uudet autot. Vuoden 2023 loka-marraskuussa Autotalli.comissa on ollut keskimäärin 3200 heti toimitukseen saatavaa uutta autoa myynnissä, kun vuosi sitten vastaavalla jaksolla määrä oli 2100 autoa. Heti ajoon -autojen tarjonta on kasvanut yli 50 prosenttia.

Heti ajoon -autot ovat jälleenmyyjän varastossa olevia, valmiiksi rekisteröityjä ja varusteltuja uusia autoja (esimerkiksi esittelyautoja), jotka ostaja saa käyttöönsä välittömästi tai hyvin lyhyellä toimitusajalla.

Valitsimme Autotalli.comissa myynnissä olevista heti ajoon -autoista kuusi esimerkkiä enintään noin 40 000 euron hintaisista uusista autoista, jotka ovat saatavilla toimitukseen nopeasti.

Perhefarmarit hybrideinä

Skoda Octavia Combi


Skoda Octavia Combi. Kuva: Autotalli.com / Wetteri

Tämä valkoinen Skoda Octavia Combi -farmari on ladattava hybridiauto eli plug-in-hybridi. Autossa on pysäköintitutkat eteen ja taakse, vetokoukku ja kattokaiteet sekä talvikäyttöä sujuvoittava polttoainekäyttöinen lisälämmitin. Hintaa 1,4-litraisella koneella varustetulla autolla on 41 400 euroa.

Katso uudet Skodat heti ajoon

Toyota Corolla Touring Sports


Toyota Corolla Touring Sports. Kuva: Autotalli.com / Nelipyörä

Toyota Corolla on tänäkin vuonna yksi Suomen suosituimpia uusia autoja. Tämä uusi Corolla on varusteltu muun muassa adaptiivisella vakionopeudensäätimellä, peruutuskameralla ja kaistavahdilla. Voimalinjana autossa on itselataava hybridi, ja yhdistetty kulutus sadalla kilometrillä on 4,9 litraa. Auto on myynnissä 36 892 euron hintaan.

Katso uudet Toyotat heti ajoon

Sähköiset crossoverit

Kia Niro

Kia Niro. Kuva: Autotalli.com / Rinta-Joupin Autoliike

Tämä uusi Kia Niro on voimalinjaltaan plug-in-hybridi, ja autosta löytyy varusteina muun muassa yli 10 tuuman kosketusnäyttö, kevytmetallivanteet, avaimeton käynnistys ja lukitus sekä istuimien puolinahkaverhoilu. Hintaa autolla on 38 800 euroa.

Katso uudet Kiat heti ajoon

Opel Mokka-e


Opel Mokka. Kuva: Autotalli.com / Hedin Automotive

Tämän Opelin täyssähköisen Mokka-crossoverin hinta on 36 900 euroa. Innovation Plus -varustetasolla olevasta yksilöstä löytyy muun muassa liikennemerkkien tunnistus, kaistavahti, peruutuskamera sekä Android Auto / Apple Car Play -valmius.

Katso uudet Opelit heti ajoon

Hatchbackit kaupunkiin

Audi A3 Sportback


Audi A3 Sportback. Kuva: Autotalli.com / Käyttöauto

Tämän Audi A3 Sportbackin varusteisiin kuuluu muun muassa adaptiivinen vakionopeudensäädin, aktiivinen kaistallapysymisvahti, nahalla päällystetty monitoimiohjauspyörä ja peruutuskamera. Hintaa tällä bensamoottorilla varustetulla autolla on 36 900 euroa.

Katso uudet Audit heti ajoon

Peugeot e-208


Peugeot e-208. Kuva: Autotalli.com / Pörhö

Jos haussa on täyssähköinen kaupunkiauto, voi tämä Peugeotin e-208 olla yksi vastaus tarpeeseen. 50 kilowattitunnin akustolla varustetussa autossa on peruutuskamera, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ja seitsemän tuuman kosketusnäyttö. Hintaa autolla on 33 700 euroa.

Katso uudet Peugeotit heti ajoon


Katso kaikki uudet autot heti ajoon
Katso kaikki vaihtoautot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin