Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Vaihtoplussalla tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys - "Sopiva auto tuo päivittäin hyvää fiilistä"

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VEHO // Vaihtoplus on auttanut toteuttamaan autoilijoiden unelmia jo 20 vuotta.
Vaihtoplussalla tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys - "Sopiva auto tuo päivittäin hyvää fiilistä"

Vaihtoplussan periaatteena on alusta asti ollut tarjota autoilijoille luotettavaa ja asiantuntevaa tukea ajokin hankintaan. Ajatus on edelleen sama, vaikka ostamisen vaihtoehdot ovat ajan myötä lisääntyneet.

“Auton hankkiminen on simppeliä myös kokonaan netissä. Myyjän kanssa voi jutella chatissa, autoon tutustua videoesittelyssä, allekirjoittaa dokumentit sähköisesti ja saada auton kuljetettuna kotipihalle”, kertoo Vaihtoplussan johtaja Jussi Rättyä.

Uutena ominaisuutena kiinnostunut ostaja voi varata auton verkkosivujen kautta.

“Toki paikan päälle liikkeeseen tulevat asiakkaat saavat yhtä hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Jokainen voi valita itselleen parhaiten sopivan ostotavan.”

Luotettava palvelu autoilijan tarpeen mukaan

Vaihtoplus ostaa ja myy käytettyjä henkilö- ja pakettiautoja kaikissa hintaluokissa. Hintahaarukka on hyvin laaja alkaen 1000:sta eurosta yli 100 000 euroon asti. Yritys hankkii myytäväksi nimenomaan niitä autoja, joilla on kysyntää.

“Vastaamme aktiivisesti ostajien tarpeeseen. Tällä hetkellä sähköautot ovat todella haluttuja, joten panostamme valikoimassa täyssähköihin ja ladattaviin hybrideihin”, Rättyä kertoo.

Jokainen auto on katsastettu ja tarvittaessa huollettu. Pitkään alalla toiminut yritys panostaa vastuulliseen ja luotettavaan palveluun.

“Meillä on standardisoitu prosessi autojen tarkastamiseksi jarruista päästömittauksiin”, kertoo myyntipäällikkö Mikko Rautanen. “Ostajalla on tietenkin kuluttajansuoja, ja lisäksi meiltä voi ostaa Turva-palvelun lisäsuojaksi.”

Rautanen korostaa kattavaa palvelua. Rahoitus ja vakuutus hoituvat oston yhteydessä. Erottavana tekijänä yrityksellä on kaupankäynnin kyljessä vuokrauspalvelu.

Vaihtoplus tarjoaa autoja vuokralle 1-12 kuukaudeksi. Auton voi hankkia vaikka kesäksi, tai kokeilla uutta käyttövoimaa matalalla kynnyksellä. Jos haluaakin ostaa vuokraamansa auton, myyntihinnasta vähennetään puolen vuokra-ajan hintaa vastaava summa.

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Neljä vuotta Vaihtoplus Ideaparkissa työskennelleen Mikko Rautasen tie on vienyt myyjästä myyntipäälliköksi. Alalla on kysyntää ja uramahdollisuuksia motivoituneille tekijöille. Kaksi vuosikymmentä alalla toiminut yritys kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.

“Jos autot ja asiakastyö kiinnostavat, niin rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä”, Rautanen kannustaa. “Meillä on helppo viihtyä loistavan yhteishengen ansiosta. Parasta on, kun pystyy ylittämään asiakkaan odotukset.”

Myös Jussi Rättyä nostaa asiakkaan kokemuksen tärkeyslistan kärkeen. Asiantunteva myyjä osaa kertoa tekniikasta ja voimalinjoista sekä etsiä ratkaisut asiakasta askarruttaviin kysymyksiin.Kuskin tarpeisiin etsitään yhdessä sopiva ajokki.

“Auton osto on monelle unelman toteuttamista”, Rättyä toteaa. “Se on päivittäinen kulkuväline, jolla on oikeasti väliä. Me autamme löytämään sen oikean, joka tuo hyvän fiiliksen joka kerta ratin taakse istuessa.”

Tutustu käytettyjen autojen valikoimaan.

Tutustu Vaihtoplus Vuokraukseen.

Vaihtoplus on vuonna 2002 perustettu vaihtoautojen osto- ja myyntipalvelu, joka kuuluu kotimaiseen Veho-konserniin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin