Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Varmista hyvä hinta autostasi – myy autoliikkeelle Baanassa

Baanassa kilpailutat kerralla ostotarjoukset autoliikkeiltä ympäri Suomen.
Varmista hyvä hinta autostasi – myy autoliikkeelle Baanassa

Auton myynti on useimmilla autoilijoilla edessä jossain vaiheessa elämää. Elämäntilanne muuttuu tai vanhasta autosta täytyy päästä eroon uuden tieltä. Myynti autoliikkeelle on näppärin keino, mutta hyvän hinnan saaminen voi mietityttää.

Ostotarjousten kilpailuttaminen autosta on tehokas tapa varmistaa, että autosta saa mahdollisimman korkean hinnan.

Kotimainen Baana on palvelu, jossa auton myyjä voi kilpailuttaa tarjoukset satojen autoliikkeiden kesken ympäri Suomen. Sen jälkeen on helppo valita mieleinen tarjous ja tehdä kaupat suoraan kyseisen liikkeen kanssa.

Auton myynti onnistuu myös noviisilta

Baana tarjoaa tavan myydä auton mahdollisimman nopeasti, helposti ja luotettavasti. Kilpailutus on maksutonta eikä sido mihinkään.

Moni kokee autosta eroon hankkiutumisen vaivalloiseksi ja aikaa vieväksi.

– Voi olla vaikea tietää edes, mistä aloittaa auton myynnin kanssa, Baanan liiketoimintapäällikkö Ville Vähämaa sanoo.

– Mitä asioita autostaan pitää tietää? Mikä on hyvä hinta? Miten ostajan löytää parhaiten?

Baanan simppeli palvelu yhdistettynä autoliikkeiden ostajien ammattitaitoon tekevät myynnistä oikeasti vaivatonta. Myyjä tekee autostaan palveluun ilmoituksen selkeiden ohjeiden perusteella. Baana tarjoaa autosta myös veloituksettoman hinta-arvion ilmoituksen jättämisen yhteydessä.

– Palvelu ohjaa ottamaan autosta oikeanlaiset kuvat ja antamaan tarvittavat tiedot. Ei tarvitse olla mikään autotietäjä, Vähämaa kertoo.

Kilpailutuksella käypä hinta

Kun ilmoitus on julkaistu, autoliikkeet ympäri maan voivat tehdä autosta ostotarjouksia noin kahden vuorokauden ajan. Tarjousajan päätyttyä myyjä näkee tarjotut kauppahinnat.

– Sen sijaan, että ajelisi useampaan autoliikkeeseen kyselemään ostohintoja, voi vertailla tarjouksia kerralla suoraan palvelussa, vaikka puhelimella, Vähämaa sanoo.

– Kilpailutuksen ansiosta autostaan voi saada aidosti sen hetkisen markkinahinnan.

Mikäli saadut tarjoukset eivät miellytä, kannattaa ehdottomasti aloittaa neuvottelu autoliikkeen kanssa. Usein neuvottelemalla syntyy nopeastikin kompromissi, joka tyydyttää sekä myyjää että ostajaa.

Autoliikkeen kanssa kaupat sujuvat luotettavasti, eikä myyjän tarvitse selvittää paperitöitä, sillä liike hoitaa ne. Moni liike myös noutaa auton kotipihalta. Mikäli auto on hankittu rahoituksella ja autolainaa on vielä jäljellä, autoliike ottaa loppuvelan hoitaakseen ja tekee tarvittavat asiakirjat.

– Tavoitteemme on helpottaa autoilijan elämää kaikissa auton omistamisen vaiheissa, Vähämaa summaa. Baanassa auton voi myydä vaikka kotisohvalta käsin. Riittää että tekee ilmoituksen ja valitsee parhaan tarjouksen.

Kilpailuta tarjoukset Baanassa

Näin myyt autosi Baanassa:

1. Tee myynti-ilmoitus autostasi osoitteessa baana.com. Palvelu ohjaa ilmoituksen tekemisen ja esimerkiksi kuvien ottamisen selkeästi vaihe vaiheelta.

2. Kun olet julkaissut ilmoituksen, autoliikkeillä on noin 48 tuntia aikaa tehdä ostotarjous autostasi. Kilpailutus ei sido sinua auton myyntiin.

3. Valitse tarjousajan päätyttyä paras tarjous. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, yhteystietosi luovutetaan kyseisen tarjouksen tehneelle autoliikkeelle.

4. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit aloittaa neuvottelut haluamasi autoliikkeen kanssa.


Autotalli.com ja Baana kuuluvat samaan Alma Media -konserniin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin