Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Vihdoin kohtuuhintaisia ladattavia perhefarkkuja – katso Kia Ceed SW plugin-hybridin houkuttelevat hinnat

Korealaisen Kian tavoitteena on kohota tämän vuoden aikana markkinaosuudeltaan Suomen viidenneksi myydyimmäksi automerkiksi.
Vihdoin kohtuuhintaisia ladattavia perhefarkkuja – katso Kia Ceed SW plugin-hybridin houkuttelevat hinnat

Kymmenen vuotta sitten 2009 Kian markkinaosuus Suomen henkilöautojen ensirekisteröinneistä oli 2,8 prosenttia. Viime vuonna luku oli jo 6,4 prosenttia, mikä siivitti merkin tilastojen kuudenneksi. 

Syitä halpana ja harmaana pidetyn merkin nousulle on monia, mutta panostukset hybridi- ja sähköautomallistoon, sekä toisaalta urheilullisiin ja näyttävästi muotoiltuihin malleihin ovat tuottaneet tulosta. Myöskään seitsemän vuoden takuun merkitystä ei voi väheksyä.

Hiljattain julkaistuissa tuoreissa asiakasuskollisuustilastoissa Kia piti automerkkien kolmatta sijaa, joten asiakkaat myös pysyvät merkin parissa.

Kia Ceed SW pistokehybridi

Tämän vuoden yksi Kia-malliston ehdottomasti mielenkiintoisimpia uutuuksia on Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid, eli pistokkeesta ladattava tilava perhefarmari. Auton sähköiseksi toimintamatkaksi kerrotaan 50 kilometriä (akkukapasiteetti 8,9 kWh) ja lataus hoituu 3,3 kW:n sisäisellä laturilla nopeimmillaan reilussa kahdessa tunnissa.

Parasta Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybridissä on kuitenkin sen hinta, joka on perusvarustelulla 35 390 euroa ja kattavammalla Business Premium -varustelulla 37 998 euroa.

Sisätilat Kian ladattavassa Ceed-farkussa ovat vastaavan polttomoottorimallin kanssa yhteneväiset, pois lukien tavaratila, joka on pistokehybridissä hieman matalampi. Tila on kuitenkin selkeänmallinen ja tasainen, ja välipohjan alta löytyy useampi käyttökelpoinen lokerikko. Litroissa tilaa on 437.

Uuden Kia Ceed SW Plug-in Hybridin saatavuuden kerrotaan olevan hyvä, kunhan automalli päästään reilun kuukauden päästä kunnolla lanseeraamaan.

 

AUTOTALLI.COM

Katso myytävät uudet Kia Ceed -mallisarjan autot.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin