Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Volvoilla jo 10 vuotta putkeen – näitä asioita Mikko arvostaa Volvo Selekt -vaihtoautoissa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO // Volvo Selekt -vaihtoauton ostaja voi luottaa siihen, että käytetyn auton hinta-laatusuhde on erinomainen.
Volvoilla jo 10 vuotta putkeen – näitä asioita Mikko arvostaa Volvo Selekt -vaihtoautoissa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO

Mikko Vesterinen hankki ensimmäisen Volvonsa kymmenen vuotta sitten.Sittemmin elämäntilanteet ovat vaihdelleet, mutta merkki pysynyt samana.Nykyään Vesterisen perheessä on uuden korimallin Volvo S60 T5, jota ajaa pääasiassa hänen vaimonsa.

- Tätä ennen meillä oli useampi V60-malli, joista tykättiin myös tosi paljon. Kun mallia muutettiin, niin päädyimme tähän S60:een. Tämä on vähän kompaktimpi kuin aikaisemmat, mutta meidän kolmen hengen perheellemme juuri sopiva, Vesterinen kuvailee.

Vaihtoauto, mutta silti kuin uusi

Viimeiset seitsemisen vuotta Vesteriset ovat olleet Volvo Selekt -vaihtoauto-ohjelman asiakkaita. Volvo Selekt on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluaa varmistua siitä, että oma vaihtoauto on luotettava ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Volvo Selekt -ohjelma on saatavilla valtuutetuilta Volvo-jälleenmyyjiltä.

Kaikki Volvo Selekt -vaihtoautot ovat alle viisi vuotta vanhoja ja korkeintaan 130 000 kilometriä ajettuja. Silti myös pienemmällä budjetilla autoa etsivän kannattaa tutustua valikoimiin, sillä vaihtoehtoja löytyy monelle kukkarolle ja erilaisiin elämäntilanteisiin.

- Vaihdamme autoa noin kahden vuoden välein, ja meillä on ollut useita Volvon eri malleja. Vuodessa tulee ajettua noin 20 000 kilometriä, lähinnä työ- ja mökkiviikonloppumatkoja, Vesterinen kertoo.

Laatua ja turvallisuutta

Turvallisuus ja hyvä ajomukavuus ovat Vesterisille tärkeitä kriteereitä autoa valittaessa.

- Mukava penkki, City Safety -järjestelmä ja mukautuvat vakionopeudensäädin ovat tärkeitä. Volvoissa parasta on niiden turvallisuus ja luotettavuus, ja pidän myös siitä, että ne ovat skandinaavisia, Vesterinen kuvailee.

Volvo Selekt vaihtoauto

Volvo Selekt -vaihtoautojen huoltohistoria on tiedossa. Autot on tarkastettu sekä kunnostettu Volvo -standardien mukaan ja niihin on tehty viimeisin ohjelmistopäivitys. Auton laatuun voi siis luottaa, eikä isoja yllätyksiä tarvitse pelätä.

Tiepalvelu ja takuu

Kaikkiin Volvo Selekt -vaihtoautoihin sisältyy tiepalvelu, joka auttaa teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa missä päin vain.

- Meilläkin on joskus jättänyt auto tielle ja silloin tiepalvelu toimi todella hyvin. Ei mennyt kauaa, että saatiin apua, Vesterinen kiittelee.

Lisäksi Volvo Selekt -vaihtoautoilla on 12 tai 24 kuukauden takuu, joka kattaa muun muassa kaikki kalleimmat komponentit, kuten moottorin ja vaihteiston, ilman omavastuuta.

Lisäksi Volvo Selekt -autoihin voi ottaa kilpailukykyisesti hinnoitellun Volvia-merkkivakuutuksen. Se takaa, että autot korjataan vain Volvon merkkikorjaamoilla alkuperäisillä osilla. Volvia vakuuttaa vain Volvon autoja, jolloin asiakkaiden ei tarvitse maksaa muiden merkkien riskeistä ja korkeista korjauskustannuksista.

Määräaikaishuollot kuukausierään

Vesteriset ovat ostaneet kaikki Volvonsa rahoituksella, joka on helppo päivittää aina autoa vaihtaessa. Uusimman auton kuukausierään on sisällytetty myös määräaikaishuollot.

- On kiva, että kerralla ei tule yhtäkkiä isompaa kuluerää, vaan maksut jakautuvat tasaisesti.

Yksi Volvo Selektin valteista on juuri houkuttelevasti hinnoiteltu rahoitus, jonka avulla säästö on jopa tuhansia euroja verrattuna keskimääräisen ei-merkkiliikkeen ehtoihin. Vesterinen on ollut tyytyväinen niin rahoituksen ehtoihin kuin kauppojen sujuvuuteenkin.

- On kätevää, kun rahoituksen eteen ei tarvitse tehdä itse mitään, kilpailuttaa tai vertailla. Kaikki tehdään valmiiksi ja voi luottaa siihen, että ehdot ovat hyvät, hän toteaa.

Oma mekaanikko

Parantaakseen huollon asiakaskokemusta Volvo on ottanut käyttöön Omamekaanikko-palvelun, jossa myös Vesteriset ovat mukana. Siinä yksi ja sama ihminen huolehtii koko huoltoprosessin aina ajan varaamisesta auton takaisinluovutukseen ja laskun läpikäyntiin.

Volvo Omamekaanikko

Omamekaanikko oppii tuntemaan asiakkaansa ja näiden autot, jolloin palvelu on entistä henkilökohtaisempaa.

- Inhimillisiä erehdyksiä tai tietokatkoksia ei tule, kun sama ihminen hoitaa kaikki huoltoon liittyvät asiat, Vesterinen iloitsee.

Tutustu kattavaan Volvo Selekt -vaihtoautovalikoimaan ja löydä seuraava oma autosi.

 

Mikä Volvo Selekt?

- Valtakunnallinen Volvo -vaihtoauto-ohjelma

- Vain takuunalaisia autoja (12 tai 24 kk)

- Tarkastettu, kunnostettu ja huoltohistoria selvitetty

- Edullinen rahoitus

- Viimeisin huolto-ohjelman mukainen huolto sekä ohjelmistopäivitys suoritettu

- Volvon tiepalvelu kuuluu hintaan

- Ei omavastuuta

- Nimetty Volvo Omamekaanikko

- Määräaikaishuollot mahdollista paketoida kuukausierään