Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Fiat Albea (2008)

Autoesittely Fiat Albea (2008)

Fiat Albea on vuodesta 2002 valmistettu yksinkertainen ja edullinen sedan joka on suunniteltu pääasiassa itäeuroopan ja Turkin markkinoille. Suomessa Albea tuli myyntiin vuonna 2007. Malliuudistus tehtiin vuonna 2006. Suomessa myytävä Albea valmistetaan Turkissa.

Kyseessä on todellakin käyttöauto jossa ei ole mitään erikoista tai turhaa varustelua, vain välttämätön. Etuja ovat edullinen hankintahinta ja pienet käyttökulut sekä viiden vuoden takuu.

Vakivarusteena on ABS-jarrut, kuljettajan turvatyyny, keskuslukitus ja ajotietokone. Lisävarusteena saatava taittuva takaistuimen selkänoja lisää olennaisesti tavarankuljetuskapasiteettia. Ilmastoinnin, lämmitetyt etuistuimet etumatkustajan turvatyynyn ja takaistuinten niskatuet saa valita lisävarustelistalta. Ajonvakatusjärjestelmää tai lasipesimitä ei ole lainkaan saatavana.

Sisätilat ovat kelvollisen kokoiset, ja tavaratila on erittäinen reilun kokoinen tässä kokoluokassa, 515 litraa. Materiaalit ovat vaatimattomia, muovia on käytetty paljon. Ulkovärejä on 14 erilaista.

Moottori on 57 kilowatin 1,4 litrainen bensiinimoottori. Polttoainetta kuluu satasella 6,9 litraa ja 0-100 km/h kiihtyvyys ottaa aikaa 13,5 sekuntia.

Albea on vaatimaton auto, mutta hinta-laatusuhde on kuitenkin hyvin kohdallaan, hinta suomessa on 12990 euroa. Budjettiautoa hakevalle tutustumisen arvoinen vaihtoehto.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin