Alkuvuoden kovin hintajulkistus? Tilava pistokkeesta ladattava Opel Grandland X: 39 900 € | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Alkuvuoden kovin hintajulkistus? Tilava pistokkeesta ladattava Opel Grandland X: 39 900 €

Opel kertoo tuovansa Grandland X PHEV -lataushybridistä Suomeen nelivetoversion lisäksi edullisemman etuvetoisen mallin.
Alkuvuoden kovin hintajulkistus? Tilava pistokkeesta ladattava Opel Grandland X: 39 900 €

Opel on kunnostautunut Suomessa viime aikoina luomalla hinnoiltaan kuluttajia ja yritysostajia houkuttelevia autopaketteja. Asiaa on edesauttanut toki mallisto, joka on parin vuoden tauon jälkeen alkanut jälleen uudistua toden teolla. Esimerkiksi uuden Opel Corsan myynti on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle, kuin myös työsuhdeautoilijoita kiinnostava ”täyteen ladattu” malliversio Insigniasta

Ehkäpä pisimmän korren merkin mallistossa vetää kuitenkin tällä hetkellä houkuttelevuuden suhteen uusi pistokkeesta ladattava Grandland X PHEV, jonka saa etuvetoisena toimituskuluineen 39 900 eurolla.

Se ei ole paljon, kun ottaa huomioon auton tilat ja sen, että sähköllä pystyy taittamaan parhaimmillaan 57 kilometriä yhdellä latauksella. Etuvetoinen Opel Grandland X PHEV tuottaa 225 hevosvoiman huipputehon, ja satasen vauhtiin kiihdytellään paikoiltaan lähdettäessä 8,9 sekunnissa.

Nelivetoisessa malliversiossa vastaavat lukemat ovat 300 heppaa ja 6,1 sekuntia. Molemmissa autoissa on 13,2 kWh:n ajoakusto, jonka lataaminen onnistuu yksivaiheisella Type2-laturilla 3,7 kW:n teholla. Lisävarustelistalta on kuitenkinkin valittavissa noin 500 euron hintainen tehokkaampi 7,4 kW:n sisäinen laturi (1-vaiheinen sekin), jolla akun saa tyhjästä täyteen 1h 50 minuutissa. Mikäli kotona on käytössä vain perinteinen shuko-pistorasia, silloin latausaika on 1,8 kW:n teholla 7h 10 minuuttia.

AUTOTALLI.COM

Tutustu uusiin myytäviin Opel-merkkisiin plugin-hybridimalleihin.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin