Autoesittely Jeep Compass 2012 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Jeep Compass 2012

Jeep Compassissa on selvää yhdennäköisyyttä suuremman Jeep Grand Cherokeen kanssa.
Autoesittely Jeep Compass 2012

Vuonna 2011 uudistuneessa autossa on mm. uusi konepelti, etupuskuri, ajovalot ja maski. Etuvalojen tehoa on parannettu käyttämällä nelivalojärjestelmää ja sumuvalot ovat nyt linssityyppiset.

Ulkonäköä on uudistettu myös takaa, jossa ovat esim. uusi takapuskuri ja spoileri sekä uudet LED-takavalot. Limited-mallista löytyvät myös mm. kromattu pakoputken pää. Compassissa on vakiona uudet, 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka Limited -mallissa ovat 18-tuumaisina.

Etu- ja neliveto

Jeep Compass tuli Suomessa myyntiin sekä etu- että nelivetoisena. Moottorina etuvetoisessa on käytössä 2.0-litrainen bensiinimoottori ja nelivetoisessa 2.4-litrainen bensiinimoottori sekä uusi 2.2-litrainen dieselmoottori. Nelivetojärjestelmä on Freedom Drive I -neliveto.

Euroopassa Jeep Compassiin tuli uutuutena tarjolle 156 hv:n 2.0-litrainen muuttuvalla venttiilinajoituksella varustettu bensiinimoottori, jonka vääntömomentti on 190 Nm. Tämä viisivaihteisella manuaalivaihteistolla varustettu moottori on saatavana vain etuvetomalliin, ja sen yhdistetty kulutus on 7,6 l/100 km ja CO2päästöt 175 g/km.Toinen bensiinimoottorivaihtoehto on 2.4-litrainen muuttuvalla venttiilinajoituksella varustettu, joka tuottaa 170 hv:n maksimitehon ja 220 Nm:n vääntömomentin. Moottori on yhdistetty toisen sukupolven portaattomaan CVT-automaattivaihteistoon.Jeep Compassiin on tarjolla myös 163 hv:n 2.2-litrainen turbodieselmoottori, joka on aina varustettu kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla. Vääntöä siitä irtoaa 320 Nm. Moottorin yhdistetty kulutus nelivetoisena on 6,6 l/100 km ja CO2-päästöt ovat 172g/km.

Euroopassa Jeep Compassin saa Sport- ja Limited-malleina. Suomessa Sport-malli on tarjolla etuvetoisena ja Limited-malli Freedom Drive I -nelivedolla varustettuna.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin