Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Jeep Grand Cherokee (2008)

Täysin uudistettu Jeep Grand Cherokee tuli markkinoille vuonna 2005.
Autoesittely Jeep Grand Cherokee (2008)

Daimler-Chrysler yhteistyön myötä Grand Cherokee sai pellin alle Mercedekseen dieselmoottorin sekä vaihteiston. Käytännössä kaikki suomessa myytävät Grand Cherokeet ovat tällä Mercedeksen kolmelitraisella dieselillä varustettuja. Saatavilla on myös STR-8 –versio kuusilitraisella V8 –moottorilla mutta sen kysyntä on marginaalista suuren kulutuksen ja korkean hinnan takia.

Jeep Grand Cherokee kilpailee samoista asiakkaista kuin Volvo XC90, BMW X5 ja Mercedes Benz ML. Grand Cherokee on edullisempi kuin kilpailijansa ja on siinä suhteessa mielenkiintoinen vaihtoehto. Mersun tekniikalla nelivetoinen iso maasturi kiihtyy 0-100 km/h yhdeksässä sekunnissa ja huippunopeus on riittävät 200 km/h. V6 –dieselin teho on 160 kilowattia ja suurin vääntömomentti 510 Nm alhaisella kierrosluvulla 1600 / min.

Grand Cherokeen varustelutasot ovat Laredo ja Limited. Molemmissa malleissa on vakiona seuraavia varusteita: automaatti-ilmastointi, ajotietokone, Bluetooth handsfree -järjestelmä sähkösäätöiset etuistuimet, taittuva takaselkänoja, ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä ja vakionpeudensäädin. Limited –versiossa on lisäksi mm. nahkaverhoilu, peruutuskamera, kuljettajan istuimen, polkimien ja sivupeilien muistitoiminto, parkkitutka edessä ja takana, 20 GB muistilla varustettu audiojärjestelmä Aux-liitännällä sekä automaattinen sadetunnistin.

Lisävarusteena saa molempiin malleihin hiukkassuodattimen, sähkötoimisen kattoluukun, Off Road –varusteuksen ja tummennetut takalasit. Limited –malliin saa myös navigaattorin.

Tavaratila on muunneltava ja takaistuineten ollessa taitettuna kooltaan 1908 litraa. Tavaratilan pohjalevy on käännettävissä, toinen puoli on helposti puhtaanapidettävää muovia. Tavaratilassa on myös neljä kuormasidontalenkkiä.

Grand Cherokee Laredo maksaa 55800 euroa ja Limited 67900 euroa (toukokuu 2008). Lisävarusteista metalliväri maksaa 1250 euroa, hiukkassuodatin 1500 euroa, navigaattori 2200 euroa ja Off Road –paketti 1850 euroa. Grand Cherokee on varustelutaso huomioon ottaen kilpailukykyisesti hinnoiteltu.

Vertailu

 

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin