Autoesittely Lexus CT 200h 2014 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Lexus CT 200h 2014

Mallivuodelle 2014 pienesti uudistunut Lexus CT 200h lanseerataan Euroopassa alkuvuodesta. Lexuksen kompaktin kokoisen viistoperän keulan muotoilu esittelee nyt merkin uusinta muotoilulinjaa. Keulan keskiosaa on tuotu eteenpäin ja alareunat on muotoiltu aiempaa leveämmiksi, ja uusien muotojen ansiosta autolla on hyvin matala keulan profiili. Kokonaan uutta mallia odotetaan mallivuodelle 2016.
Autoesittely Lexus CT 200h 2014

CT 200h on saanut myös uudet 16 ja 17 tuumaiset alumiinivanteet. Takapuskuri on muotoiltu leveämmäksi, ja se sisältää L-kirjaimen muotoiset syvänteet sekä mustan keskiosan.

Sisätilojen uudistuksessa on merkin mukaan keskitytty parempaan ajomukavuuteen ja laadukkaampiin materiaaleihin. Ohjauspyörä uudistettiin, ja se on nyt vastaavanlainen kuin uudessa IS 300h:ssa. Mittaristoon integroitiin 4,2 tuuman TFT-näyttö, joka on yhteydessä auton multimediakeskukseen, ja sitä voidaan ohjata ohjauspyörässä olevilla kytkimillä.Aiempaa polttoainetaloudellisempi

Uudessa CT 200h:ssa CO2-päästöjä on madallutettu merkittävästi, ja 16 tuumaisilla renkailla auton CO2-päästöt ovat 88 g/km, eli parannusta aiemmasta mallista on 6 g/km. 15 tuumaisilla renkailla CO2-päästöt ovat 82 g/km, eli 5 g/km vähemmän.

Uuden CT 200h:n kori on jäykempi, jousitusta on uudistettu ja auton aerodynamiikka on aiempaa parempi. Koria on saatu jäykemmäksi pistehitsausten määrää lisäämällä sekä laajamittaisesti korin rakennetta sitovan teknologian avulla. Jäykempi kori on mahdollistanut aiempaa paremman jousituksen. Jousijäykkyyttä optimoitiin ja takakallistuksenvakaajan ominaisuuksia muutettiin.

Myös hybridijärjestelmän voimansiirtoa on kehitetty. Polttomoottorin kierrosnopeuden kasvu kiihdytystilanteissa vastaa nyt aiempaa paremmin ajonopeuden kasvua. Lexus Hybrid Drive - järjestelmän 1,8 litran bensiinimoottori tuottaa kuitenkin yhdessä sähkömoottorin kanssa edelleen 100 kW:n (136 hv) kokonaistehon. Autossa on Toyotan hybrideistä tuttu portaaton automaattivaihteisto.F Sport

Lexus CT 200h F Sport erottuu jatkossa helpommin muista CT 200h –malliston autoista. Keulan muotoilussa on aggressiivisia piirteitä uuden Lexus IS 300h F Sportin tapaan. 17 tuuman alumiinivanteet tuovat myös varustetasoon enemmän luonnetta.

F Sportin sisätiloissa on vakiona erityinen F Sport -kangasverhoilu, alumiiniset polkimet ja kynnyslistat sekä rei´itetyllä nahkalla verhoillut ohjauspyörä ja vaihteenvalitsin. Istuinten kokonahkaverhoilu värillisellä ompeleella tuo lisää laadukkaamman oloista tunnelmaa, ja se on saatavana mustana ja tummanpunaisena.

Uudistuneen mallin hinnat Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin