Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Suzuki SX4 S-Cross 2013

Suzuki esitteli alkuvuodesta 2013 Geneven autonäyttelyssä SX4 S-Cross -mallin, joka saapui Suomessa myyntiin syksyllä. Juuri sopivasti talven kynnykselle, sillä auto tarjoaa uuden AllGrip-nelivetojärjestelmän sekä luokassaan kilpailukykyisen hinnan.
Autoesittely Suzuki SX4 S-Cross 2013

SX4 S-Cross sijoittuu muodissa olevaan pienten crossovereiden luokkaan. Toteutus on hieman kilpailijoita hatchbackmaisempi ja myös 4,3-metrin pituus ylittää kilpailijat. Tästä on etua ennen kaikkea tavaratilalle, jota on 430 litraa. Niin bensa- kuin diesel-moottorissa on tilavuutta 1,6 litraa ja tehoa 120 hv.

Suzukin nelivetoteknologian uusi AllGrip-nelivetojärjestelmä varmistaa ajovakauden erilaisissa tie- ja keliolosuhteissa. AllGrip-nelivetojärjestelmä yhdessä alustatekniikan kanssa auttaa säilyttämään auton hallinnan kaikissa ajotilanteissa sekä vähentämään polttoaineenkulutusta. Kuljettajan valittavissa on neljä eri ajotilaa pyöreällä keskikonsolissa sijaitsevalla valitsimella.



Ajoasennot ovat Auto, Sport, Snow ja Lock. Oletusasento on Auto, joka kytkee nelivedon automaattisesti päälle tarvittaessa. Sport-asennossa voimaa kohdistetaan enemmän takapyöriin ja kaasupolkimen reaktionopeus painallukseen lisääntyy. Snow-asento parantaa pitoa jakamalla voimaa kaikille renkaille. Lock-tila jakaa voimaa tasaisesti etu- ja taka-akseleiden välillä. Ajotila vaihtuu automaattisesti Snow-asentoon kun nopeutta on yli 60 km/h.

SX4 S-Crossin muotoilu tarjoaa reilusti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille. Tavaratilaa on tarjolla 430 l, 60:40-suhteessa jaettava takaselkänoja sekä säädettävä tavaratilan lattia mahdollistavat matkatavaratilan joustavan käytön erilaisiin kuljetustarpeisiin. Auton pituus on 4 300 mm, leveys 1 765 mm ja korkeus 1 570 mm.

Sisätilojen tumma sisustus ja yllättävän runsaat istumatilat tekevät autosta mukavan matkakumppanin. Ohjaamosta on korkean ajoasennon ansiosta hyvä näkyvyys ulos ja kaikki hallintalaitteet ovat tutuilla paikoillaan. Ohjauspyörä on korkeus- ja syvyyssäädettävä. Monet mukavuusvarusteet, helposti luettava mittaristo sekä ohjauspyörästä säädettävät vakionopeudensäädin ja äänentoistojärjestelmä tekevät pitkästäkin matkasta sopivan moneen makuun.



SX4 S-Crossin turvallisuusvarusteisiin kuuluu vakiona mm. turvatyynyt (7 kpl), ESP-ajonvakautusjärjestelmä ja rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS). Auton korissa on hyödynnetty Suzukin TECT-konseptia (Total Effective Control Technology) keveyden ja matkustajien turvallisuuden osalta.

SX4 S-Crossin 1,6-litraisten bensiinimoottorien ja dieselmoottorien suunnittelussa on pääpaino ollut polttoainetaloudellisuuden parantamisessa ja CO2-päästöjen pienentämisessä. EU-yhdistetty keskikulutus on 4,6 – 5,9 l/100 km ja CO2-päästöt 120 – 135 g/km mallista riippuen. Bensiinimoottorin yhteyteen on myös saatavilla portaaton CVT-vaihteisto, jota voi käyttää myös ohjauspyörän vaihdeviiksistä.

Autoverollinen jälleenmyyntihinta 1,6-litrainen etuveto alkaen 19 998 € ja 1,6-litrainen neliveto alkaen 24 937 €.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin