Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Toyota ProAce 2013

Toyotan legendaarisen pakettiauto HiAcen maahantuonti päättyi vuoden 2011 lopussa tiukentuneiden päästö- ja törmäysnormien vuoksi. Nyt HiAcen jalanjäljillä Suomessa myyntiin on tullut Peugeot-Citroënin kanssa yhteistyössä valmistettava ProAce.
Autoesittely Toyota ProAce 2013

Uusi ProAce on saatavilla kahdella eri koripituudella ja -korkeudella. Tavaratilan koko tulee olemaan 5 m3, 6 m3 tai 7 m3, riippuen auton korivaihtoehdosta.

Maksimaalista käytettävyyttä ja toimivuutta silmällä pitäen myös kuljettajan puoleiselle kyljelle on saatavissa liukuovi ja taakse voi valita 270 astetta avautuvien pariovien sijaan ylhäältä saranoidun takaluukun. Haluttaessa tavaratilaan on saatavilla sivuikkunat.



ProAcen tavaratilaan voi lastata 1200 kg:n kuorman. Suurin sallittu vetomassa on 2000 kg. Proaceen on tarjolla seinä- ja lattiavanerointien lisäksi esimerkiksi tavaratilan ikkunoiden suojakalterit, taakkatelineisiin kiinnitettävät kehikot ja erilaisia kiinteästi asennettavia tavarahyllyjä.

Korimallista riippumatta vakiovarusteisiin lukeutuvat muun muassa ilmastointi, audiojärjestelmä, sähkökäyttöiset sivulasit, sähkösäätöiset ja lämmitettävät sivupeilit, polttoainetoiminen lisälämmitin ja led-päiväajovalot.

Paremmin varustellussa Active-varustetasossa on lisäksi vakionopeussäädin, Bluetooth hands-free -järjestelmä sekä pyyhkijöillä ja lasilämmityksillä varustetut takapariovet.



Etuvetoisen Proacen vakiovarusteluun kuuluvaa VSC-ajonvakautusjärjestelmää täydentää 2,0 litran käsivaihteisissa Active-varustetason malleissa Toyota Tractin on Select -järjestelmä. Se tarkoittaa viidestä esiasetuksesta muodostuvaa, säädettävää vetoluistonestoa.

Moottorit

1,6 litran dieselmoottori (90 hv / 180 Nm) on tarjolla 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla ja 2,0 litran versiot (128 hv / 320 Nm ja 163 hv / 340 Nm) on varustettu 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Lisäksi suuritehoisemman 2,0 litran moottorin yhteyteen on mahdollista valita 6-vaihteinen automaattivaihteisto. 



Täydellä 80 litran polttoainesäiliöllä varustetun 2,0 litran 128 hv:n moottorilla varustetun ProAcen mainostetaan tarjoavan jopa yli 1 000 kilometrin toimintasäteen.

Toyota ProAcen hinnat alkavat 27 650 eurosta. Kallein versio on pitkä 5ov 2.0L Diesel (163 HV) automaattivaihteilla ja Active varustetasolla (lähtöhinta 36 615 €).


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin