Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Volkswagen Crafter (2012)

Volkswagen Crafter on Volkswagenin valmistama iso pakettiauto, jota saa myös kuorma-autoksi luokiteltavana.
Autoesittely Volkswagen Crafter (2012)

Crafter valmistetaan samalla Mercedes-Benzin tehtaalla, jossa valmistetaan myös Mercedes-Benz Sprinter.

Common Rail -tekniikkaan perustuvat TDI-moottorit on kehitetty kovaan työkäyttöön. Tarjolla on kolme 2,0 litran TDI-moottoria (80 kW, 100 kW ja 120 kW.). Pienemmän kulutuksen omaavat Crafterin BlueMotion Technology -mallin  kulutus on 1 l/100 km vakiomalleja alhaisempi.

Uusi Crafter noudattaa Volkswagenin muotoilufilosofiaa, jossa keulassa korostetaan säleikön yksiosaisuutta ja vaakasuuntaisia linjoja. Keulan ilme on jo tuttu muista Volkswagenin hyötyautoista, Caddysta, Amarokista ja Transporterista. Myös ohjaamo on muuttunut ja uutta ovat mm. verhoilumateriaalit, ohjauspyörä, vaihteenvalitsin ja selkeälukuisampi vaihto-opastimella varustettu mittaristo.

Vakiona ovat myös elektronisesti ohjattu ja kuorman mukaan säätyvä ajonvakautusjärjestelmä (ESP) ja ABS-jarrut, jotka sisältävät myös vetoluistonrajoituksen (ASR). Elektroninen tasauspyörästönlukko (EDS) mahdollistaa mahdollisimman tasapainoisen liikkellelähdön myös liukkaalla kelillä. Vakionopeudensäädin on saatavilla lisävarusteena.

Valittaessa Crafter-umpipakettiautona on tavaratilassa tulaa 17 kuutiota tai laitettaessa taakse penkit (Crafter Kombi) saadaan tilat yhdeksälle istumapaikalle.

Auton ohjaamo on varustettu kuljettajan etuturvatyynyllä. Lisävarusteena saatavilla on myös etumatkustajan turvatyyny, sivuturvatyynyt ja ikkunaturvaverhot. Muita erikoisvarusteita ovat muun muassa pysäköintitutka eteen ja taakse, peruutusvaroitin, rengaspaineen seurantajärjestelmä sekä sadetunnistin.

Volkswagen myöntää autolle kahden vuoden takuun lisäksi jatkotakuun kolmatta käyttövuotta varten (maks. 250 000 km). Uuden Crafterin korin puhkiruostumattomuustakuu on 12 vuotta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin