Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Volkswagen Sharan 2012

Volkswagen esitteli Geneven autonäyttelyssä vuonna 2010 uuden Sharan tila-auton, joka saapui Suomen markkinoille loppuvuodesta 2010.
Autoesittely Volkswagen Sharan 2012

Sharanin linjat ovat syntyneet Volkswagen-konsernin pääsuunnittelijan Walter de’Silvan ja Volkswagenin pääsuunnittelijan Klaus Bischoffin yhteistyönä.

Sharanin istuimet on sijoitettu kolmeen riviin, joista kolmannen rivin istuimet on taitettavissa lattian alle, jolloin käytössä on yhtenäinen tasainen 1,3 metrin tavaratila. Tilaa ikkunan alareunaan kuormattaessa on 711 litraa ja kokonaisuudessaan 1 167 litraa.

Keskimmäisen istuinrivin istuimet liikkuvat pituussuunnassa, mikä helpottaa kulkua takimmaisille istuimille. Toisen rivin istuimet on helposti käännettävissä myös niin, että tavaratilan syvyydeksi etuistuimien selkänojiin saakka mitattuna saadaan 2,1 metriä. Maksimissaan tavaratilan tilavuus on 2 297 litraa.

Sharanin Suomen varustelutasot ovat Comfortline ja Highline. Vakiovarusteisiin mm. ajonvakautusjärjestelmä, seitsemän turvatyynyä, täysautomaattinen ja 3-aluesäädöllä varustettu Climatronic-ilmastointi, monitoiminäyttö, nahkainen monitoimiohjauspyörä ja polttoainekättöinen lisälämmitin.

Sharanin lisävarustelistalta löytyvät mm. sähkökäyttöiset liukuovet, Panorama-kattoluukku, mukautuva alustansäätöjärjestelmä (DCC), mukautuva vakionopeudensäätö etäisyystutkineen (ACC) ja sähköisesti esiin kääntyvä vetokoukku. Ajomukavuutta voi lisätä vielä Park Assist 2.0 - pysäköintiavustimella sekä kaukovalojen valokeilaa automaattisesti säätävä Dynamic Light Assist.

Sharan on mitoiltaan iso tila-auto: pituutta uutuudella on 4,85 metriä, leveyttä 1,9 ja korkeutta 1,72 metriä. Akselivälillä on mittaa 2,92 metriä. Suurien vakiovarusteena saatavien takaliukuovien ansiosta pääsy kolmannellekin istuinriville käy kätevästi.

Moottorit ja hinnat

Sharanit ovat BlueMotion Technology -malleja, joiden moottorina on Start-Stop-järjestelmällä varustettu 2.0 litran TDI-moottori teholtaan 103 kW (140 hv) tai 2.0 TDI (170hv). 140 hv 2.0 TDI:n yhdistelmäkulutus on manuaalivaihteistolla alimmillaan 5,5 l/100 km ja CO2-päästöt 146 g/km (170 hv 5,9 litraa). Sharanin vakiovaihteistona on manuaalivaihteisto. DSG-kaksoiskytkinvaihteisto maksaa toista tuhatta euroa enemmän. 170 hevosvoimaisen moottorin yhteydessä on aina DSG.

Volkswagen Sharanin hinnat liikkuvat noin 45.000 ja 55.000 euron välillä.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin