Kauppakassillakin saa koreilla – katso kuvat Hyundain näyttävästä i10 N Line -uutuudesta | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Kauppakassillakin saa koreilla – katso kuvat Hyundain näyttävästä i10 N Line -uutuudesta

Niin sanotun kauppakassikokoluokan autonkaan ei tarvitse näyttää tylsältä ja harmaalta. Hyundai esitteli Frankfurtin autonäyttelyssä uuden i10-mallin ja siihen urheilullisen N Line -varustetason.
Kauppakassillakin saa koreilla – katso kuvat Hyundain näyttävästä i10 N Line -uutuudesta

Pieniä A-segmentin henkilöautoja ei ole totuttu pitämään erityisen tunnepitoisina valintoina. Lähinnä taajama- ja kaupunkiajoon suunnitellut menopelit ovat täyttäneet tarpeen päästä paikasta toiseen, mutta ajonautintoa niistä on saanut hakemalla hakea. Hyundai i10 N Line kuitenkin osoittaa, ettei pikkuauton tarvitse olla nolo. 

Uusi Hyundai i10 on leventynyt kahdella senttimetrillä, ja vastaavasti korkeudesta on nipistetty saman verran pois. Myös akseliväli on kasvanut uutuudessa. Muutamilla senttimetreillä sekä i10 N Linen ulkonäkösomisteilla koirankoppimainen vaikutelma loistaa poissaolollaan.

Hyundai i10 N Line

Hyundai i10 on rekisteröitävissä joko neljälle tai viidelle henkilölle, mutta rehellisyyden nimissä mukavasti tämän kokoisessa autossa matkustaa vain kaksi henkilöä. Kyllä takaistuimillekin mahtuu lapsi, mutta ei tällaisia autoja ole suunniteltu perhekäyttöön.

Kuljettajan viihtyvyyden ja perillepääsyn kannalta oleellinen uudistus on Hyundai i10:n uusi tietoviihdejärjestelmä, joka tukee nyt myös Apple CarPlay ja Android Auto -järjestelmiä. Spotifyn soittolistat ja Google Mapsin navigaattori ovat olleet aiemmin tämän kokoluokan autoissa vain kaukainen toive.

Hyundai i10

Turvallisuusvarustelu on sekin aiempaa kattavampi. Uudessa i10:ssä on muun muassa etutörmäyksenestojärjestelmä jalankulkijoiden tunnistuksella, automaattiset kaukovalot, kaistallapitoavustin ja nopeusvaroitin.

Ulkoväriyhdistelmiä uuteen i10:een on tarjolla peräti 22 erilaista. Korivärejä on kymmenen, minkä lisäksi auton katon voi valita joko mustana tai punaisena. Vannekoko on suurimmillaan 16 tuumaa.

Hyundai i10 N Line 

Moottorin uuteen Hyundai i10:een voi valita joko 1,0-litraisesta kolmisylinterisestä (67 hv / 96 Nm) tai 1,2-litraisesta nelisylinterisestä (84 hv / 118 Nm) bensiinimoottorista. Molemmat voi valita käsivalintaisen vaihteiston lisäksi viisipykäläisellä AMT-automaattivaihteistolla. Hyundai i10 N Linen houkuttelevuutta nostaa osaltaan myös se, että kyseisessä mallissa moottori on turboahdettu 1,0-litrainen TGDi-bensiinimoottori. Sen teho- ja vääntölukemia ei ole toistaiseksi kerrottu, mutta sama moottori on tarjolla esimerkiksi i20-malliin 100 ja 120 hevosvoimaisina versioina.

Lue muut Frankfurtin autonäyttelyyn 2019 liittyvät uutiset ja artikkelit. 

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin