”Mielletään kalliiksi, mutta tämähän oli yllättävän edullinen” – näistä syistä Heikki hankki Skodan yksityisleasingilla | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

”Mielletään kalliiksi, mutta tämähän oli yllättävän edullinen” – näistä syistä Heikki hankki Skodan yksityisleasingilla

Lahtelainen Heikki Saarinen siirtyi omistusautosta yksityisleasingiin vaivattomuuden ja helposti ennakoitavien kulujen vuoksi.
”Mielletään kalliiksi, mutta tämähän oli yllättävän edullinen” – näistä syistä Heikki hankki Skodan yksityisleasingilla

Omistamisen kulttuuri istuu suomalaisessa mielenmaisemassa syvässä. Kodin omistaminen voi olla pitkällä aikavälillä järkevä sijoitus mutta käyttöhyödykkeessä, kuten henkilöautossa, pitkäaikainen vuokraaminen ei ole välttämättä huono vaihtoehto. 

– Auton leasing on mielletty pitkään kalliiksi vaihtoehdoksi omistusautolle. Autoilun kokonaiskustannuksia, arvonalenema etunenässä, ei ehkä haluta ajatella, mikäli omistamisen halu ajaa kaiken edelle, Heikki Saarinen pohtii.

IT-alalla työskentelevä Saarinen päätyi myymään hyvin palvelleen Skoda Yetin pari kuukautta sitten, ja tilalle tuli neljän vuoden sopimuksella samaisen merkin uusi Kamiq -crossover-katumaasturi. Huoltosopimuksen kanssa auto maksaa 339 euroa kuukaudessa, mikä tuli Saariselle jopa pienoisena yllätyksenä.

– Olin kuvitellut hinnat suoraan sanoen korkeammiksi. Vaikka tämä auto on varsin perusvarustelulla, tästä löytyy kaikki tarvitsemani ja modernit turvavarusteet. Hyvä hinta-laatusuhde on mielestäni ollut aina Skodan vahvuuksia, Saarinen kertoo automaattivaihteisesta autostaan.

Hän kilpailutti autohankintansa Autotalli.comin leasingkilpailutuksen kautta ja päätyi valitsemaan lopulta paikallisen Laakkosen tarjoaman FiksuDiili-palvelun.

– Se, että hankin seuraavan auton yksityisleasingilla, oli alusta asti selvää, mutta käyttövoima ei ollut niin helppo valinta. Etenkin Skoda Kamiqin kaasumalli olisi kiinnostanut, mutta sitä ei ollut tarjolla lainkaan automaattivaihteisena, Saarinen sanoo.

Bensiinikäyttöisen Kamiqin vuotuiseksi ajokilometrimääräksi valikoitui 10 000 kilometriä, joka on aiempinakin vuosina riittänyt Saariselle helposti. Huoltosopimus tuntui hänen mukaansa hyvältä ja turvalliselta lisältä, vaikka kyse onkin uudesta autosta. Autoilun kulujen ennakoitavuus onkin hänen mielestään yksi leasingin suurimpia etuja.

Saarisella on ollut aiemmin työsuhdeautoja leasingilla, mutta yksityisleasingia hänellä ei ole aiempaa kokemusta.

– Muutaman vuoden seurailin yksityisleasing-tarjontaa. Hinnat ovat tuntuneet laskeneen ja tarjonta on monipuolistunut. Täytyy sitten taas neljän vuoden päästä katsoa, millainen auto ja millaisella käyttövoimalla tulee alle, mutta kyllä yksityisleasingia on ollut helppo suositella myös ystäville, Saarinen summaa.

 

AUTOTALLI.COM

Tutustu yksityisleasingiin ja kilpailuta autohankintasi vaivattomasti Autotalli.comissa.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin