Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Mitkä seikat tekevät pakettiautosta hyvän? 5 vinkkiä autokaupoille

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: OPEL Pakettiauton valinnassa kokonaiskäyttökulut ja tavarankuljetuksen monipuolisuus ratkaisevat.
Mitkä seikat tekevät pakettiautosta hyvän? 5 vinkkiä autokaupoille

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: OPEL

Pakettiauto on yritykselle paitsi työkalu, jonka täytyy toimia vuorokauden ympäri kaikenlaisissa olosuhteissa, se on myös parhaimmillaan viihtyisä työympäristö kuljettajalleen. Kokosimme viisi vinkkiä, mihin hyötyajoneuvoa valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota.

1. Auton koko tarpeen mukaan

Laadukkaan pakettiautomalliston yksi tunnusmerkeistä on monipuolinen muunneltavuus ja erikokoiset korivaihtoehdot. Uusi Opel Vivaro on saatavana neljänä eri korivaihtoehtona sekä kolmena eri koripituutena.

Vivaron tavaratila on suurimmillaan 6,6 kuutiometriä ja enimmäiskantavuus peräti 1,4 tonnia. Lisäksi auton perään voi kytkeä aina 750 kg jarruttoman vaunun tai 1,8-2,5 tonnin painoisen jarrullisen perävaunun, riippuen valitusta moottorista ja vaihteistosta.

Opel Vivaron tavaratila

Opel Vivaro FlexCargo

Uuden Vivaron monikäyttöisyyttä lisää vakiovarusteinen FlexCargo-läpilastausluukku. Mikäli autoksi valitsee pisimmän 5,3 metriä pitkän koripituuden, Vivarossa voi kuljettaa jopa neljän metrin mittaisia esineitä.

2. Omaksi tai leasingilla 

Uusi Opel Vivaro on erittäin kilpailukykyinen paitsi hankintahinnaltaan, myös ylläpitokustannuksiltaan. Auton hinnat alkavat 28 240 eurosta ja Opelin hyötyajoneuvot ovat tunnetusti taloudellisia elinkaarikustannuksiltaan. 

Opel Vivaro ohjaamo

Mikäli pakettiautokalustoa ei halua sitoa yrityksensä taseeseen, Vivaron voi hankkia myös edullisesti leasingsopimuksella, joka sopii niin yksinyrittäjälle kuin suurempiinkin tarpeisiin. Sekä leasingiin että omistusautoon voi yhdistää edullisen huoltosopimuksen, joka takaa keskeytymättömän liiketoiminnan.

3. Automaattivaihteisto tuo vaivattomuutta

Aivan kuten henkilöautoissa, myös hyötyajoneuvoissa automaattivaihteisto tuo ajamiseen vaivattomuutta. Uudessa Opel Vivarossa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto, jossa riittää välityksiä monipuolisesti erilaisiin ajotilanteisiin.

Opel Vivaro automaattivaihteisto

Ajomukavuuden lisäksi uusi automaattivaihteisto on myös polttoainetaloudellinen. Vaikka moottoriksi valitsisi tehokkaimman 180-hevosvoimaisen moottorin, yhdistetty polttoaineenkulutus pysyy alle kuudessa litrassa sadalla kilometrillä.

4. Kiinnitä huomiota varusteluun 

Opel Vivaron yksi ehdottomista valttikorteista on hyvä rahalle saatava vastine. Auton perusvarusteluun kuuluu vakiona esimerkiksi FlexCargo-läpilastausluukku, vakionopeudensäädin, ajovaloautomatiikka sekä kuljettajanistuimen korkeussäätö ja kyynärnoja. Suomessa vakiovarusteinen kaukosäädettävä Webasto tuo talvisiin työpäiviin mukavuutta.

Opel Vivaro

Kattavan vakiovarustelun ohella Vivaron lisävarusteet on hinnoiteltu hyvin maltillisesti, ja niistä löytyy monia pakettiautoille harvinaisempia varusteita, kuten kuljettajan heijastusnäyttö.

Esimerkiksi tehokkaat xenon-ajovalot maksavat vain 558 euroa, peruutuskamera 353 euroa ja 7-tuumainen tietoviihdejärjestelmä 261 euroa.

5. Kokonaiskäyttökulut ratkaisevat 

Suurelle osalle Vivaron hankkivista yrittäjistä auton kokonaiskäyttökulut ovat yksi merkittävistä ostoperusteista. Kahden vuoden kilometrirajoitukseton takuu tuo mielenrauhaa yhdessä Opel Assistance -tiepalvelun kanssa.

Pakettiautoa valittaessa huomiota kannattaa kiinnittää myös siihen, kuinka usein autoa täytyy käyttää huollossa. Opel Vivaron kohdalla huoltoväli on jopa 2 vuotta tai 50 000 kilometriä.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin