Tällainen on BMW:n uusi 5-sarja - täynnä upeita ominaisuuksia | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Tällainen on BMW:n uusi 5-sarja - täynnä upeita ominaisuuksia

Listasimme uuden BMW 5-sarjan viisi mielenkiintoista kohokohtaa.
Tällainen on BMW:n uusi 5-sarja - täynnä upeita ominaisuuksia

 1. Ruutia valittavissa aluksi 190 - 340 hevosvoimaa

Suomeen lanseerausvaiheessa tuotavissa BMW 5-sarjan malleissa on tehoa vähintään 190 hevosvoimaa, jolloin alleen saa noin 49 000 euroa maksavan 520d-mallin. Ärjyin BMW 540i xDrive tuottaa puolestaan 340 hevosvoiman tehon ja 450 Nm väännön.Täysin uusi BMW 5-sarja esitellään Suomessa helmikuussa 2017.

2. Auto ajaa lähes itsestään

Täysin uuteen BMW 5-sarjaan on tarjolla avustavia järjestelmiä enemmän kuin koskaan ennen. Auto on varustettu vakiona stereo-kameralla, joka pystyy lisävarusteina myytävien tutkien ja sensorien kanssa tarjoamaan 3D-näkymän auton ympäriltä. Muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi väistämisavustin, risteävän liikenteen varoitin, kaistanvaihtoavustin sekä kaistavahti aktiivisella sivutörmäyssuojauksella. Jälkimmäinen valvoo kaistamerkintöjä auton ympärillä, ja avustaa kuljettajaa tarpeen vaatiessa oikeilla ohjausliikkeillä sivutörmäyksen välttämiseksi. 

Lisävarusteena myytävä mukautuva vakionopeussäädin yhdistettynä ohjaus- ja kaistavahtiin pystyy kuljettajan niin halutessa hoitamaan samanaikaisesti nopeudensäädön, jarruttamisen kuin ohjauksenkin tehtävät ilman kuljettajan aktiivista ohjausta.

3. Eleohjaus ja aiempaa suurempi HUD-näyttö

Uudessa vitos-sarjassa nähdään uuden sukupolven iDrive-käyttöjärjestelmä, jota voidaan ohjata joko keskikonsolin iDrive-ohjaimella, puheohjauksella, eleohjauksella tai kosketusnäytöllä. Viimeisimmän sukupolven Head-up täysväri-tuulilasinäyttö heijastuu 70 prosenttia suuremmalle alalle kuin edeltäjänsä. HUD-näyttö kykenee näyttämään liikennemerkit, puhelinluettelon, radio-asemat, musiikkikappaleet, navigoinnin ohjaukset ja varoitukset avustavista lisävarusteista.

BMW 5-sarja

4. Etsii parkkipaikan ja pysäköi itsestään

ParkNow -teknologia mahdollistaa pysäköintipaikan varaamisen ja maksamisen etukäteen, On-street Parking etsii vapaita pysäköintipaikkoja, ja lisävarusteena saatava pysäköintiavustin etsii vapaita pysäköintipaikkoja ja halutessa pysäköi auton automaattisesti. Lisäksi kauko-ohjattava pysäköinti mahdollistaa täysin uuden BMW 5-sarjan pysäköinnin ahtaimpiinkin pysäköintiruutuihin hyödyntämällä avainohjausta.

5. Hierontaa ja hajusteita

Uutukaiseen on saatavilla comfort-istuimet hierontatoiminnolla sekä matkustamoon tuoksuja levittävä järjestelmä. Käyttömukavuutta lisäävät uudet suuremmat säilytystilat sekä väljentyneet takamatkustajien jalkatilat. Moottorin äänieristyksen kerrotaan parantuneen, ja tuulilasiin ja kattoverhoiluun on lisätty erityinen akustinen pinnoite.

Katso myytävät BMW 5-sarjan uudet autot
Katso myytävät BMW 5-sarjan vaihtoautot

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin