Täyssähköisestä Hyundai Kona Electric -katumaasturista edullisempi malliversio – toimintamatka kaupungissa jopa 417 kilometriä | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Täyssähköisestä Hyundai Kona Electric -katumaasturista edullisempi malliversio – toimintamatka kaupungissa jopa 417 kilometriä

Hyundai Kona Electric -täyssähköautomallisto laajenee uudella 39 kWh:n akkuversiolla. Mallin hinnat alkavat valtion hankintatuen kanssa 34 390 eurosta.
Täyssähköisestä Hyundai Kona Electric -katumaasturista edullisempi malliversio – toimintamatka kaupungissa jopa 417 kilometriä

Hyundai Kona Electric -katumaasturi on kohonnut kuluvan vuoden aikana Suomen täyssähköautojen kolmanneksi suosituimmaksi automalliksi. Tammikuun alusta 9. joulukuuta välisenä ajanjaksona täyssähkö-Konaa on ensirekisteröity 189 kappaletta ja edelle mahtuvat vain Tesla Model 3 (621 kpl) ja Nissan Leaf (267 kpl).

Tähän mennessä Hyundai Kona Electricin on voinut ostaa vain suuremmalla 64 kWh:n akkupaketilla, mutta jatkossa auton voi valita myös edullisemmalla 39 kWh:n akustolla. Mallivuodesta 2020 eteenpäin myös 64 kWh:n malliversio päivittyy muun muassa 10,0 kW:n sisäisellä laturilla, kolmivaihelatauksella sekä suomenkielisellä tietoviihdejärjestelmällä.

Hyundain täyssähköautot ovat osoittautuneet tosielämän ajossa pienikulutuksisiksi, ja uuden 39 kWh:n Kona Electricin WLTP-toimintamatkaksi kerrotaan yhdistetyssä ajossa 289 kilometriä ja kaupunkiajossa jopa 417 kilometriä. Isomman akkupaketin Kona Electricissa vastaavat lukemat ovat 449 ja 619 kilometriä.

Molemmat sähkö-Konat ovat etuvetoisia, mutta moottorien tehoissa on eroavaisuuksia akkupaketin koosta riippuen. Uudessa 39 kWh:n versiossa sähkömoottori tuottaa 136 hevosvoiman tehon ja 64 kWh:n mallissa 204 hevosvoimaa.

Aiemmin Hyundai Kona Electricin toimitusajat ovat venyneet kohtuullisen pitkiksi, mutta saatavuustilanteeseen kerrotaan parantuneen merkittävästi. Molempia uusia mallivuoden 2020 Kona Electric -malleja on saatavana asiakastoimitukseen heti tammikuusta alkaen.

 

Lue myös: Koeajossa mallivuoden 2019 Hyundai Kona Electric.

Katso Hyundai Kona Electric -mallisarjan myytävät uudet autot.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin