Veho GO -yksityisleasing on yhtä helppo kuin työsuhdeauto | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Veho GO -yksityisleasing on yhtä helppo kuin työsuhdeauto

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VEHO // Yksityisleasing on huoleton tapa autoilla, sillä sopimus kattaa huollot ja korjaukset. Yllättävien menoerien sijaan maksat kiinteää kuukausimaksua.
Veho GO -yksityisleasing on yhtä helppo kuin työsuhdeauto

Suomessakin jatkuvasti yleistyvä yksityisleasing tarkoittaa autoilua kuukausisopimuksella. Autoilija maksaa auton käytöstä kiinteää kuukausittaista summaa, joka sisältää sopimuksesta riippuen osan tai kaikki autoon liittyvistä kuluista, polttoainetta lukuun ottamatta. Yksityisleasing on nimensä mukaisesti yksityishenkilöille tarkoitettu leasingpalvelu.   

“Leasingia voi verrata asunnon vuokraamiseen. Ongelmatilannetta ei tarvitse itse ryhtyä selvittämään, vaan autoilija ottaa yhteyttä vuokranantajaan, eli tässä tapauksessa autoliikkeeseen”, Vehon yritysmyyntipäällikkö Jarko Penttinen selittää. “Leasingsopimuksen vahvuutena on myös se, että muuttuvassa maailmassa auton jäännösarvoriskin kantaa rahoittaja, ei autoilija itse.” 

Tarkka talous ei välttämättä kestä auton korjauksen tapaisia yllättäviä kuluja, joten leasingin kiinteä kuukausimaksu on hyvä tapa ennakoida menoja. Jos on tiedossa remontti tai muita isoja investointeja, voi leasingiin vaihtamalla saada käyttöön pääomaa, koska ison summan sijaan uuden auton maksu jakautuu kuukausittain. 

Autoilun sähköistyessä leasing on hyvä tapa tutustua itselle uuteen käyttövoimaan, kuten hybridiin tai täyssähköön, ilman, että sitoutuu autoon vuosiksi. Sähköllä kulkevien autojen jäännösarvo on lähes aina suurempi kuin polttomoottoriautoilla, mikä pienentää sopimuksen kokonaishintaa. Leasingilla voi siis päästä kiinni uudempaan ja parempaan autoon, kuin mihin muuten olisi mahdollisuus.  

“Käytännössä yksityisleasing sopii kaikille, jotka kaipaavat huoletonta ja vaivatonta autoilua”, Penttinen summaa. 

Tutustu Veho GO -leasinglaskuriin

Veho GOlla luotettava ja laadukas auto käyttöön 

Veho GO on Mercedes-Benz-autoja maahantuovan ja huoltavan Vehon leasingpalvelu. Veho GO -sopimuksen voi saada mihin tahansa Mercedes-Benz-henkilöautoon. 

Veho GOssa on kaksi palvelutasoa, Premium ja Premium+, sekä sähköautoille kokonaan oma e-Premium. Kaikki tasot sisältävät esimerkiksi määräaikaishuollot sertifioitujen Mercedes-Benz-mekaanikkojen tekeminä ja korjaukset aidoilla Mercedes-Benz-varaosilla. 

Veho GO -autoihin tehdään huoltojen yhteydessä automaattisesti tarjolla olevat päivitykset.  

“Moni ei edes tiedä, että päivityksiä on tarjolla. Meillä mekaanikot hoitavat kysymättä kaiken tarpeellisen, jolloin autoilijalla on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa oleva ajopeli alla. Se on myös tärkeä turvallisuusseikka”, Penttinen sanoo. 

Jokaiselle omanlainen kokonaisuus 

Leasingsopimuksen kuukausihintaan vaikuttaa useampi eri asia. Isompi käsiraha pienentää kuukausikulua, ja toisaalta auton voi hankkia myös täysin ilman käsirahaa.  

"Veho GO -kokonaisuuden saa räätälöityä omiin tarpeisiin, sillä palvelutason lisäksi autoilija valitsee mallin, varustelutason, ajomäärän ja sopimuksen pituuden”, Penttinen sanoo. “Voimme myös ostaa vanhan auton vaihdossa, jolloin sen arvo voidaan käyttää kokonaan tai osittain käsirahana.” 

Jo joka neljäs Vehon asiakas päätyy Veho GO -yksityisleasingsopimukseen, ja kysyntä on kasvussa.  

Paras tapa löytää itselle sopiva leasingsopimus on tutustua Veho GO -laskuriin. Laskurin kautta näet autovalikoiman lisäksi sen, miten esimerkiksi käsirahan suuruus tai ajokilometrien määrä vaikuttavat sopimuksen hinnoitteluun. Laskurista pääset myös jättämään haluamastasi mallista yhteydenottopyynnön, ja Vehon asiantuntijat auttavat mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä.  

Tutustu Veho GO -leasinglaskuriin

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin