Vihje edullisesta pikkusportista? Hyundai paljasti ensimmäiset kuvat i20 N -mallista | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Vihje edullisesta pikkusportista? Hyundai paljasti ensimmäiset kuvat i20 N -mallista

Hyundain kehuttu i30 N -perhesportti saa pikkusisaruksen kokoluokkaa pienemmästä i20 N:stä.
Vihje edullisesta pikkusportista? Hyundai paljasti ensimmäiset kuvat i20 N -mallista

Korealainen autovalmistaja Hyundai on paljastanut ensimmäisiä kiusoittelukuvia tulevasta i20 N -mallistaan. Kompaktista tehopakkauksesta ei ole annettu tietoon vielä teknisiä ominaisuuksia, mutta auton inspiraation lähteenä on luonnollisesti käytetty WRC-rallisarjasta tuttua menopeliä ja osaamista. 

Uusi i20 N seuraa Hyundain urheilullisessa mallistossa Suomessakin myytävää i30 N:ää sekä monella muulla markkina-alueella nähtyä Veloster N:ää.

Hyundai i30 N on tarjolla kahtena eri tehoversiona 250 ja 275 hevosvoimaisena. Oletettavasti pienemmän i20 N:n huipputehon voisi kuvitella asettuvan jonnekin 200 ja 250 hevosvoiman väliin.

Todennäköisenä voi pitää myös sitä, että Hyundai i20 N tulee tarjolle i30 N:n tapaan manuaalivaihteistolla, joka on varustettu automaattisella Rev Matching -järjestelmällä. Se nostaa moottorin kierrosluvun oikealle tasolle, kun vaihdetta vaihdetaan pienemmälle.

Koeajossamme Hyundai i30 N vakuutti ennen kaikkea vaivattoman hauskalla ajettavuudella. Auto ei ole Suomenkaan ajo-olosuhteisiin ja nopeusrahoituksiin liian raju, jolloin pakoputkien paukkeesta ja kiihdytys-spurteista pääsee nauttimaan laillisissa rajoissa.

Uutuusmallin aikataulusta tai hinnoista ei ole vielä tiedotettu. Valistuneena arvauksena auton hintaluokan voisi ajatella asettuvan noin 30 000 euron molemmin puolin varustelusta riippuen. Tällä hetkellä Hyundai i30 N -malliston paras hinta-laatusuhde löytyy i30 Fastback N Performance Pack Edition -mallista, joka maksaa 37 390 euroa.

 

Naamiokuvat: Hyundai / Artikkelin aloituskuva: Teemu Granström

 

AUTOTALLI.COM

Katso myytävät Hyundai i30 N -mallisarjan uudet autot.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin