Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Älä astu tuhansien eurojen vaihtoautoansaan – täältä löydät priimakuntoisen premiumin huippueduilla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO // Volvo Selekt -vaihtoautot tarjoavat premium-merkkien parasta hinta-laatusuhdetta ja toimintavarmuutta. Paketin kruunaa edullinen rahoitus, jolla voi säästää tuhansia euroja.
Älä astu tuhansien eurojen vaihtoautoansaan – täältä löydät priimakuntoisen premiumin huippueduilla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Volvo

Jos olet viime aikoina etsinyt kohtuuhintaista, vähän ajettua premium-takuuvaihdokkia , tarjonnan niukkuus on saattanut yllättää. Vaihtoautokauppa on käynyt koronapandemian aikana kuumana, mikä sai Volvon maahantuojan miettimään uusia tapoja löytää laadukkaita käytettyjä autoja suomalaisasiakkaille.

Vastaus haasteeseen löytyi yllättävänkin läheltä, sillä nyt Volvo Selekt -vaihtoautojen tarjonnassa komeilee Ruotsista Volvon tehtaan käytössä olleita työsuhdeautoja, joilla on täydellinen huoltohistoria ja joille tarjotaan myös kattava Volvo Selekt -takuu

– Vaikka puhutaan niin sanotusta tuontiautoista, niin nämä ovat yksilöidysti valikoituja ja hyvin varusteltuja yksilöitä, joiden huolto- ja käyttöhistoria on kattavasti tiedossamme. Tämä on selkeä etu asiakkaalle, verrattuna muihin käytettyjä Volvoja maahantuovien autoliikkeiden yksilöihin, myyntijohtaja Mikko Lehto toteaa.

Kiinnitä huomiota rahoitukseen

Toinen merkittävä erottava tekijä on Volvo Selekt -vaihtoautolle tarjottava rahoitus sekä oheispalvelut, kuten kilpailukykyisesti hinnoiteltu Volvia-vakuutus sekä huoltosopimus.

Tarjoamme Volvo Selekt -autoille 2,9 prosentin rahoituskorkoa. Monessa muussa liikkeessä kokonaiskorko voi nousta yli 8 prosenttiin, mikä tekee useiden tuhansien eurojen eron asiakkaan maksamaan kokonaishintaan. Hyväksymme Volvo Selekt -vaihtoautoiksi vain parhaat yksilöt, jotka on huollettu huolto-ohjelman mukaisesti ja aina alkuperäisillä varaosilla, Lehto summaa.

Volvon asiakkaille Omamekaanikko-palvelu on tuttu, ja se kuuluu myös Volvo Selekt -vaihtoautoihin. Omamekaanikko-palvelun huoltohenkilökunnalla on käytettävissään paras tietämys ja uusimmat laitteistot nimenomaan Volvo-autojen ylläpitoon.

– Volvo Selekt takuu -vaihtoautot käyvät läpi yksilöllisen kuntotarkastuksen. Takuussa ei ole omavastuuta ja se kattaa myös kaikista kalleimmat osat, kuten moottorin ja vaihteiston. Voimme ylpeänä seisoa myymiemme autojen takana, ja mikäli ongelmia sattuisi ilmenemään, niin hoidamme ne kuntoon, Lehto kertoo.

Paljon kysyntää hyvistä vaihtoautoista 

Laadukkaiden käytettyjen autojen saatavuushaasteet eivät koske vain Suomea, vaan ongelma on Euroopassa laajempi. Uusien autojen markkinoita haitannut puolijohdepula on heijastunut myös vaihtoautokauppaan.

– Olemme tuoneet tehtaan omia vaihtoautoja toukokuusta alkaen ja tyypillisesti autot ovat lataushybridejä hyvin varustelluilla Inscription- ja R-Design -varustetasoilla sekä runsailla lisävarusteilla. Autojen varustelu täsmää täysin uutena Suomeen tuotavia Volvoja. Käytännössä pystymme kysymään asiakkaalta, millaisen auton hän haluaa, ja hankkimaan omaa kanavaamme hyödyntäen hänelle sellaisen, Pekka Raahenmaa Volvon maahantuonnista kertoo.

Tehtaan omilla vaihtoautoilla on ajettu yleensä 10 000 – 50 000 kilometriä ja ikää niillä on kaksi vuotta.

– Käytännössä voidaan puhua uudenveroisista autoista, joihin on aina suoritettu kattavat Selekt tarkastus- ja huoltotoimenpiteet ennen asiakkaalle luovuttamista. Kun puhutaan vieläpä tehtaan omista autoista, tämän tarkemmin huollettuna autoja ei yksinkertaisesti löydy, Raahenmaa toteaa.

Nyt onkin erinomainen aika suunnata Volvo Selekt -vaihtoautokaupoille ja pyytää tarjous itseä kiinnostavasta takuunalaisesta käytetystä autosta. 

Katso koko valtakunnallinen Volvo Selekt -vaihtoautotarjonta ja tutustu huippuetuihin tarkemmin.

 

Rahoitusvertailussa Volvo XC60 T8 -lataushybridi (kokonaishinta 55 970 €)

 

Mikä Volvo Selekt?

- Valtakunnallinen Volvo -vaihtoauto-ohjelma

- Vain takuunalaisia autoja (takuu 12 tai 24 kk)

- Tarkastettu, kunnostettu ja huoltohistoria selvitetty

- Edullinen rahoitus

- Viimeisin huolto-ohjelman mukainen huolto sekä ohjelmistopäivitys suoritettu

- Volvon tiepalvelu kuuluu hintaan

- Takuussa ei omavastuuta, kattaa myös kalliit osat

- Nimetty Volvo Omamekaanikko

- Kilpailukykyinen Volvia-vakuutus sekä määräaikaishuollot mahdollista paketoida kuukausierään

 

 

Katso koko valtakunnallinen Volvo Selekt -vaihtoautotarjonta ja tutustu huippuetuihin tarkemmin


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin