Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

ARIYA on uuden sukupolven täysin sähköinen crossover, jossa Nissan on antanut parastaan

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NISSAN // Nissanin lippulaivamalli ARIYA on yhdistelmä älykästä teknologiaa ja huippuunsa hiottua ajokokemusta.
ARIYA on uuden sukupolven täysin sähköinen crossover, jossa Nissan on antanut parastaan

Nissan ARIYA on uuden sukupolven täysin sähköinen crossover, joka esittelee valmistajan pitkän linjan asiantuntijuutta täyssähköautoissa.

Nissan on suunnitellut, valmistanut ja huoltanut sähköautoja jo yli vuosikymmenen ajan. Tuotantoketju on hiottu tehokkaaksi ja mahdollisimman ekologiseksi suunnittelusta huoltoon ja raaka-aineiden jälkikäyttöön asti. Nissan ARIYA on modernin ekosysteemin tulos.

“Olemme saatelleet pitkälti yli puoli miljoonaa täyssähköistä LEAFia maailmalle. Kaikki tieto ja kokemus autoilijoiden tarpeista tiivistyy ARIYAssa. Samalla uutuuteen on rakennettu paras mahdollinen paketti uuden sukupolven ominaisuuksia”, Nissan Nordic Europen viestintäpäällikkö Mika Särkelä kertoo.

Hän nostaa esiin ajo-ominaisuudet, käytettävyyden ja turvallisuuden. Täysin sähköisten katumaasturien erittäin kilpaillussa luokassa ei riitä, että auto täyttää odotukset—ne pitää ylittää.

“ARIYA on älykäs ja intuitiivinen kumppani, jolla ajaminen on elämys. Teknisesti ja muotoilullisesti siinä on kaikki Nissanin osaaminen. Kannattaa lähteä koeajolle ja kokea itse.”

Tulevaisuuden teknologiaa

Nissan ARIYAssa on valittavana kaksi akkukokoa. Standardimallin 63 kWh:n akussa toimintamatka ulottuu noin 400 kilometriin.

“Iso osa suomalaisista tarvitsee autoa alle satakunta kilometriä päivässä, jolloin standardiakkumme  täyttää tarpeet reilusti”, Särkelä kertoo.

Paljon ajavaa 87 kWh:n akku palvelee yhdellä latauksella jopa yli 500 kilometriä. Isomman akkukoon auto on saatavilla myös kahden sähkömoottorin ja innovatiivisen e-4ORCE-nelivetoteknologian yhdistelmällä, joka tuo ajoon uuden tason vakautta ja rentoutta kaikissa sääolosuhteissa.

“Valittavat akkukoot, vetotavat ja kaikki tekniset yksityiskohdat ovat huolellisen kehityksen ja kokemuksen tulos. Ne on valittu sen mukaan, mitä kuskit oikeasti tarvitsevat ja haluavat.”

Älykkäät järjestelmät tuovat viiden tähden turvallisuuden

Nissan tunnetaan äärimmäisen turvallisesta ajokokemuksesta, turvaominaisuudet kuuluvat vakiona kaikkiin malleihin. Viimeisimmissä malleissa X-Trailissa, Qashqaissa ja ARIYAssa kuljettajaa avustava teknologia on viety vielä askeleen pidemmälle.

”Kuljettajaa avustava Pro Pilot Navi-Link-toiminnolla pitää etäisyyden edellä oleviin ja pitää auton myös keskellä kaistaa sekä huomioi nopeusrajoitusten muutokset. Jos olet ajamassa mutkaan liian kovaa tai edessä on tietyö, auton vauhti hidastuu automaattisesti”, Särkelä listaa esimerkkeinä ominaisuuksista.

Nissan ARIYAlla on Euro NCAP -turvallisuustestissä täydet viisi tähteä. Nissanin tavoitteena on, että vuoteen 2050 mennessä sen autot eivät ole osallisena yhdessäkään vakavassa kolarissa.

“Turvallisuutta ei kehitetä luokittelua, vaan elämää varten”, Särkelä täydentää. “Olemme keskittyneet tekemään ajosta, pysäköinnistä ja muista käytännön tilanteista mahdollisimman turvallisia. Testattavat ominaisuudet ovat vain osa sitä.”

Hiottu kokonaisuus

Nissan ARIYAn muotokielessä näkyy runsaasti moderneja ja perinteisiä japanilaisen kulttuurin elementtejä. Katseet kääntävä auto on täynnä tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Tasainen lattia ja avaruus tuovat sisätiloihin loungemaista viihtyvyyttä.

“ARIYA sopii isolle joukolle erilaisia autoilijoita. Heitä yhdistää se, että he haluavat designiltaan erottuvan ja edistyksellisen auton, joka on enemmän kuin pelkkä kulkuväline.”

Särkelä korostaa, että Nissan ARIYA ei ole pelkästään tämän hetken, vaan myös tulevaisuuden auto. Ajettavuus, turvallisuus ja design kestävät aikaa.

“Ei riitä, että auto vastaa tarpeisiin nyt. ARIYA on suunniteltu niin, että se tarjoaa huippuluokan ajokokemuksen myös vuosien päästä.”

Tutustu uuteen Nissan ARIYAan


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin