Autoesittely Chevrolet Captiva 2013 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Chevrolet Captiva 2013

Chevrolet Captiva on hivenen uudistunut, mikä näkyy ulkonäössä uusina väreinä ja vanteina. Tärkeämpiä parannuksia on tehty auton sisustukseen ja varustukseen. Suomeen tuotavat Captivat ovat aina 7-paikkaisia ja niissä on 2,2-litraisen turbodieselin ja automaattivaihteiston yhdistelmä.
Autoesittely Chevrolet Captiva 2013

 

Keulan muodot ovat muuttuneet hieman uudistuksen myötä. Jäähdyttäjän säleikkö on uusi ja samoin valoihin on tehty muutoksia. Edessä on uudet sumuvalot ja takavaloissa on siirrytty LED-aikaan.

Suomeen tuotavat Captivat ovat aina nelivetoisia. Meille on valittu perusvarustetasoksi LT Plus ja korkeampi varustetaso kulkee nimellä LTZ. Molemmissa niin liikenteessä kuin maastossa ajoa helpottavat mäkilähtöavustin ja alamäkihidastin.

Ohjaamon ilmapiiriä on uudistuksen myötä parannettu. Tähän on päästy uusilla materiaaleilla ja täydentämällä varustusta. Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa nahkaverhoilu ja takana reunapaikoilla matkustaville on olemassa esim. Hyundai i40:n tapaan istuinlämmitys.



Moottori

Meille tuotavissa nelivetoisissa Captivoissa on moderni 2,2-litrainen dieselmoottori. Siinä on voimaa 135 kW (184 hv) ja suurin vääntömomentti on 400 Nm. Dieselmoottorissa käytetään nykyaikaista tekniikkaa, kuten kahta kannen yläpuolista nokka-akselia, muuttuvasiipistä ahdinta ja välijäähdytintä. Yhteispaineruiskutuksen suurin paine on 1800 baria. Moottorista voima välitetään kaikille neljälle pyörälle kuusivaihteisen automaattivaihteiston kautta.

Vakiovarustelu

Vakiovarusteisiin kuuluu paljon sellaista, josta monissa kilpailijoissa on maksettava lisähinta tai varusteet ovat vain kalleimmissa versioissa. Captivassa on muun muassa takajousituksen automaattinen tason säätö, joka pitää perän oikealla tasolla kuormauksen vaihdellessa. Pysäköinneissä puolestaan auttaa peruutustutka. Ylellisimmässä LTZ:ssa on sen vakiovarusteisiin kuuluvan navigaattorin yhteydessä myös peruutuskamera.

Molemmissa Captivan varustetasoissa on edellisten lisäksi uutena varusteena älyavain, mitä ei tarvitse kaivaa taskusta tai laukusta ja auton saa käynnistettyä napin painalluksella. Turvallisuutta lisää Bluetooth eli kädet-vapaana-toiminto, ja Captivasta löytyy korin myötäisiksi kääntyvät ulkotaustapeilit, tuulilasinpyyhkijöiden sadetunnistin, automaattinen kaksialueilmastointi ja paljon muuta. Ylellisyyttä korostavat tummennetut takalasit, nahkaverhoilu ja auton mallinimellä varustetut kynnyslistat, jotka ovat LTZ:ssa jopa valaistut.



Ylellisin LTZ tuo mukanaan edellisten lisäksi vielä kuljettajan istuimen sähkösäädön, aktiiviset pääntuet eteen, sähkötoimisen kattoluukun, sinisen tunnelmavalaistuksen ja navigaattorin. Nahkaverhoilun voi valita mustan lisäksi myös titaanin värisenä. Huippumallin tunnistaa ulkonäön hienostuneista yksityiskohdista, kuten tummennetuista takavaloista ja runsaammasta kromista.

Uudistuneen Chevrolet Captivan hinnat alkavat Captiva 2,2 AWD LT Plus AT:n 44 489 eurosta. Täysin varustellun Captiva 2,2 AWD LTZ:n hinta on 46 989 euroa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin