Autoesittely Ford Ranger 2012 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Ford Ranger 2012

Täysin uusi Ranger suunniteltiin ja kehitettiin olemaan luokkansa paras tai luokkansa parhaiden joukossa jokaisella asiakkaille tärkeällä osa-alueella.
Autoesittely Ford Ranger 2012

Uusi Ranger on ensimmäinen Fordin globaalille alustalle rakennettu avolava-auto. Uusi alusta korvasi aiemmin käytössä olleet kaksi alustaa.

Rangerin uusia ominaisuuksia ovat muun muassa peruutuskamera, ääniohjaus, perävaunun vakautusjärjestelmä ja kuormantunnistusjärjestelmä. Saatavana on kolme eri korimallilla – Double, Super ja Regular Cab.

Kaksi uutta moottoria


Uuden korirakenteen, etu- ja takajousituksen sekä ohjauslaitteiden ansiosta Ranger mahdollistaa suuremman hyötykuorman sekä paremmat veto-ominaisuudet. Voimanlähteen voi valita kahdesta uudesta Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorista. Moottoreiden pariksi voi valita kuusivaihteisen automaatti- tai käsivalintaisen vaihteiston.Rangerin voimanlähteeksi voi valita joko 2.2-litraisen Ford Duratorq TDCi –dieselmoottorin, jonka vääntö on 375 Nm ja teho 150 hevosvoimaa (110 kW) tai tehokkaamman 3.2-litraisen Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorin, jonka huippuvääntö on 470 Nm ja huipputehot 200 hevosvoimaa (147 kW). 2.2 litraisesta TDCi:n matalatehoisempi versio (125hv) tulee Regular Cab mallin yhteyteen.

2,2-litrainen nelisylinterisen moottorin polttoaineenkulutus on 7,6-9,4 litraa / 100 km (EU-yhdistetty) riippuen korimallista. Kun taas 3.2 litraisen TDCi:n yhdistetty kulutus liikkuu korimallista riippuen 9,5-10,4 litrassa/100km.

Rangerin nelivetomalleissa on sähkötoiminen jakovaihteisto, joten kuljettaja voi helposti vaihtaa etu- tai takavedosta nelivetoon milloin tahansa kytkimellä, joka on sijoitettu konsoliin. Mikäli tarvitaan lisää vääntöä tai moottorin jarrutusvoimaa alamäessä, on käytössä myös tiheämmin välitetty hidas neliveto.Uusi Ranger on myös ensimmäinen avolava-auto, joka on saanut täydet viisi tähteä Euro NCAP:n törmäystesteissä. Ranger sai 89 prosenttia pisteistä yleisestä turvallisuudesta, mikä on paras avolava-autolla koskaan saavutettu tulos ja yksi korkeimmista tuloksista kaikissa autoluokissa.

Ford Rangerin hinnat liikkuvat noin 29.000 - 57.000 euron välillä.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin