Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Kia cee’d GT 2013

Kia Cee’d ja Pro_Cee’d GT on ahdetulla 1,6-litraisella bensamoottorilla (204 hv) varustettu versio suosikkimallista. Myös ulkonäköä on hieman ehostettu urheilullisemmaksi.
Autoesittely Kia cee’d GT 2013

Kolmi- ja viisiovisena saatavana olevien GT-mallien uusi turboahdettu 1,6 litrainen suorasuihkutusmoottori (T-GDI) tuottaa 204 hevosvoimaa (150 kW) ja sen maksimivääntö on 265 Nm. Maksimivääntö saavutetaan kierrosalueella 1750-4500 rpm.

Voima ohjataan eturenkaille kuusipykäläisen manuaalivaihteiston kautta. GT-mallien kiihtyvyys nollasta sataan saavutetaan 7,7 sekunnissa ja maksiminopeus on 230 kilometriä tunnissa. GT-mallien yhdistetty kulutus on 7,4 l/100 km ja CO2-päästöt 171 g/km.

GT-mallit eroavat ulkonäöltään cee’din vakiomalleista. GT-malleissa on vakiona uudelleenmuotoiltu etu- ja takapuskuri, uudet ”ice cube” LED-päivävalot, kaksoispakoputket, 18-tuuman kevytmetallivanteet, punaiset jarrusatulat sekä sporttinen sivuhelman muotoilu.



Urheilullisuus näkyy myös sisätiloissa. GT-malleissa on vakiona Recaro-nahka/mokkanahkaistuimet etuistuimina ja polkimet ovat alumiiniset. GT-ohjauspyörä, -käsijarrukahva sekä -vaihdekepin nuppi ovat nahkaisia. Punaiset tikkaukset mustissa sisämateriaaleissa tuovat sporttista tunnelmaa. GT-malleissa on täysin uusi digitaalinen mittaristo, jonka näkymästä saa myös kilpa-automaisen GT-napin painalluksella. Tällöin kuljettaja voi seurata ajon aikana muun muassa moottorin vääntö- ja turbomomenttia.

Kia pro_cee’d GT -mallista on tehty Euroopan markkinoita varten 500 kappaleen erä yksilöityjä 1st Edition -malleja. Näistä Suomeen saadaan viisi kappaletta ja niissä on mallin paras saatavilla oleva varustelu. Kia pro_cee’d 1st Edition -mallit ovat helmiäisvalkoisia ja ainutlaatuista niissä on 18-tuuman High Glossy -kevytmetallivanteet, Velour-lattiamatot, mustat kiiltolakatut ulkopeilit, punainen LED-valaistus jalkatilassa sekä valaistut GT-kynnyslistat. Kynnyslistoissa on myös Europe 1st Edition -numerointi, jotka Suomen osalta ovat: 255, 256, 257, 258 ja 259.



Kia cee’d -vakiomallien tapaan GT-malleissa on normaali versioita kattavampi varustelu. Vakiona GT-malleissa on muun muassa automaattinen kaksialueilmastointi, pysäköintitutka takana, vakionopeudensäädin, bluetooth handsfree ja lämmitettävä ohjauspyörä. Saatavana on lisäksi kaksi erilaista varustepakettia, joilla varustelua voi täydentää mm. peruutuskameralla, navigaattorilla ja panoraamakattoikkunalla.

Kia cee’d GT -malliston hinnat lähtevät pro_cee'din 1,6 T-GDI GT:n (3-ovinen) 29 430 eurosta (1st edition 35 980,00 euroa). Viisiovisen GT 5D:n hinnat lähteväy puolestaan 29 991 eurosta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin