Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Mazda CX-7 2009-2010

Mazda CX-7 on uusimpia citymaastureita noin 45-55 000 euron hintaluokassa, kilpailijoina mm. Land Rover Freelander 2 ja BMW X3:n edullisimmat versiot.
Autoesittely Mazda CX-7 2009-2010

CX-7 on oikeastaan citymaasturin ja crossoverin välimaastosta. Auto on suunniteltu mukavaan matkantekoon maanteille ja kaupungin kaduille, ei metsäpoluille. Myyntivaltteja ovat urheiluautomaiset tehot, monikäyttöisyys ja dynaaminen olemus.

Hintaluokassaan Mazda CX-7 tarjoaa tehokkaan moottorin, autossa käytetään samaa 191 kW:n 2.3 litran bensaturboa kuin Mazda6 MPS mallissa. Urheilullisuudesta kertovat myös 18 tuuman alumiinivanteet. Suorituskyky on pirteän henkilöauton luokkaa 8,0 sekunnin kiihtyvyydellä ja 210 km/h huippunopeudella. Suorituskyvyn hinta on 10,2 litran keskikulutus sadalla kilometrillä. Vaihteistona kuusilovinen manuaali. Dieselmalli tulee myöhemmin saataville.

CX-7 on tehty ostamisen kannalta yksinkertaisekai, varustelutasoja on kaksi, Elegance ja Touring. Perusvarustelun kattavuudesta johtuen lisävarusteluettelo on lyhyt. Parkkitutkan, vetokoukun ja navigaattorin voi halutessaan valita kumpaankin varusteluversioon. Molemmissa versioissa on kattava turvallisuusvarustelu sisältäen etuturvavöiden esikiristimet, elektronisen jarruvoiman tasausjärjestelmän, hätäjarrutehostimen, etumatkustajille etu-  ja sivuturvatyynyt, ikkunaturvatyynyt eteen ja taakse sekä MAIDAS-törmäyvoimien vaimennusjärjestelmän. Ajonhallinta- ja luistonestojärjestelmät sekä sivupeileissä olevat suuntavilkut kuuluvat myös turvavarusteluun. US NCAP törmäystestissä auto saavutti neljä tähteä sekä kuljettaja että matkustajan turvallisuudesta. EuroNCAP testituloksia ei ole vielä saatavilla , mutta todennäköistä on vastaavat tulokset.

Mukavuusvarusteista Elegance tasolla kuuluvat automaatti-ilmastointi, vakionopeuden säädin, CD-radio, audiojärjestelmän säädöt ohjauspyörässä, useita säilytyslokeroita, ja takapenkin kyynärnoja mukitelineillä. Ilmastointijärjestelmässä on siitepölysuodatin ja takapenkille on ilmastointikanavat. Touring varustelun lisähinta on 5400 euroa, ja sillä saa nahkaverhoilun ja sähkösäätöiset etupenkit ristiseläntuella, xenon-valot, BOSE äänentoistojärjestelmän kuudella kaiuttimella, Smart Card avaus-, sulkemis-,  ja käynnistysjärjestelmän, tuulilasinpyyhin automatiikan sadesensorilla ja kromatut ulkokahvat.

Karakuri-istuinjärjestelmän avulla voi helposti kääntää takaistuimet alas jolloin takatila muuttuu täysin tasaiseksi ja 176 cm pitkäksi tavaratilaksi. Vähemmän tilaa tarvittaessa takapenkki kääntyy alas myös suhteessa 60:40. Tavaratilassa on kiinnityskoukut helpottamaan kuorman sitomista.

Mazda CX-7 Elegancen hinta on 45 590 euroa ja Touring mallin hinta 50 990 euroa. Kattoluukullinen Touring on 52 290 euron hinnalla kallein vaihtoehto. Hinnat huhtikuu 2008.

Vertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin