Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Mitsubishi Colt 2012

Mitsubishi Coltia markkinoidaan sekä suurena pikkuautona että pienenä tila-autona ja vielä kompaktina perheautona.
Autoesittely Mitsubishi Colt 2012

Takaistuimen voi jakaa 60/40 suhteessa. Takaistuin vaakatasossa tai kokonaan irrotettuna tavaratilaa syntyykin reilusti. Mallin juuret ovat jo 1960-luvulla, ja Coltin nykyinen mallisto tuli Euroopan markkinoille vuonna 2004

Sisältä Colt on yksinkertaisen karu, mutta vakio- ja valinnaisvarustus on monipuolinen. Neli- tai kaksiovisesta Coltista on tarjolla usean varustetason versioita.

75 Inform Clearteciin kuuluu vakiona ABS-jarrut ja elektroninen jarrupaineen säätö. Ohjaustehostus säätyy sähköisesti nopeudun mukaan. Tavaratilan tilavuus on 210 litraa.

Moottorit ovat 1,1-1,3 litraisia bensiinikoneita, joiden lisäksi on vielä Ralliart versio, jonka konepellin alla sykkii 1.5 litrainen 150 hevosvoimainen turboahdettu bensiinimoottori. Polttoaineen keskikulutus 75 hevosvoimaisella on noin 5,0 litraa. Kilometrin matkalla syntyy hiilidioksidipäästöjä 119 grammaa.

Colt 95 Insportissa on vakiona kuusiportainen vaihteisto, jota voi käyttää sekä käsivalintaisena että automaattina. Niiden takaosasta löytyy kahdessa osassa irrotettava istuin. Äänentoistosta huolehtii kuusi kaiutinta. Näihin malleihin kuuluvat myös kattoturvatyynyt.

Coltilla on 5 vuoden takuu ja kolmen vuoden ajoturva. Coltin hinnat lähtevät vähän päälle 17.000 eurosta.

Colt sai neljä tähteä viidestä EuroNCAP:n kolaritestissä (v. 2005). Lasten turvallisuudesta Colt sai kolme tähteä neljästä. Jalankulkijan turvallisuudessa ilmeni parantamisen varaa, tähtiä tuli vain yksi neljästä. Testitulosten mukaan puskurin ja konepeiton reunojen muotoilu oli törmäyshetkellä varsin turmiollinen jalankulkijalle.

Vertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin