Autoesittely Nissan GT-R 2009-2011 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Nissan GT-R 2009-2011

Nissan GT-R on valmistajan kautta aikojen tehokkain sarjatuotantoauto.
Autoesittely Nissan GT-R 2009-2011

Nissan GT-R:n sydämenä toimii käsityönä tehty 3,8-litrainen V6-moottori. Voimanlähteessä on 485 hv ja vääntöä löytyy 588 Nm. Moottorin hyötysuhde on erinomainen, ja se täyttää päästötasoiltaan ja polttoaineenkulutukseltaan EU:n ja Japanin U-LEV-normit (ultra low emission vehicle).

Moottorin tehot siirtyvät pyörille GT-R:ää varten kehityn kaksoiskytkinvaihteiston avulla. Kuuden perusnopeuden lisäksi vaihteistossa on kolme lisävalintaohjelmaa - normaali, suorituskykyisempi R ja Snow. Viimeinen vaihtoehto on tarkoitettu nimensä mukaisesti talviajoon. GT-R:ssä on lisäksi yksi edistyksellisimmistä liikennekäyttöön tarkoitetuista nelivetojärjestelmistä.

Yksi GT-R-superauton poikkeuksellisista ominaisuuksista on mäkilähtöapu. Kun auto pysäytetään ylämäkeen, järjestelmä ylläpitää jarrupainetta automaattisesti noin kaksi sekuntia jarrupolkimen vapauttamisen jälkeen.

Nissan GT-R -mallissa on uudentyyppinen jousitus, joka hyödyntää kaikkien pyörien täydellistä tasapainoa. Kuljettaja voi valita kytkimellä sopivimman asetuksen kolmesta eri jousitustilasta: R (korkea suorituskyky), Sports (normaaliasetus) ja Comfort (kaupunkiajoon tiessä olevien kuoppien vaimentamiseksi).

Nissan GT-R -mallissa on suurikokoiset Brembo-teräsjarrulevyt (?380) edessä ja takana. Auton renkaan on kehitetty yhteistyössä Bridgestonen ja Dunlopin kanssa. Renkaiden runflat-rakenteen ansiosta renkailla voidaan ajaa vielä jopa 80 km niiden tyhjennytty. Renkaat on täytetty typellä perinteisen ilman sijaan.

Kojelaudan keskellä sijaitsevaan monitoimimittariin on otettu mallia PlayStationin autopelistä. Mittariston avulla voi seurata monenlaista dataa aina G-voimiin asti.

Navigointijärjestelmä sisältää 30 Gt kiintolevyn ja viihdejärjestelmän, johon voidaan tallentaa jopa 3 000 musiikkikappaletta. Bluetooth-ominaisuutta voidaan käyttää myös matkapuhelimen hands-free -toimintona. Järjestelmän tarkassa nestekidenäytössä on nelinkertainen määrä kuvapisteitä tavalliseen naviin verrattuna. GT-R:n audiojärjestelmän on suunnitellut Nissanin kanssa yhteistyössä BOSE.

Nissan GT-R (hinnat alkaen)

- autoveroton hinta: 83 672,39 €
- arvioitu autovero: 55 227,61 €
- kokonaishinta: 138 900,00 €

Kilpailijavertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin