Autoesittely Nissan Note 2013 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Nissan Note 2013

Alkuvuodesta Geneven autonäyttelyssä esitelty toisen sukupolven Nissan Note jatkaa edeltäjänsä kaltaisena tila-autona. Muoto on kuitenkin jalostunut pitkänomaisesta tila-autosta lähemmäksi tavallista hatcbackia. Myyntiin Englannissa valmistettava Note tulee Suomessa lokakuun aikana.
Autoesittely Nissan Note 2013

Noten tilat vastaavat suunnilleen entistä ja käytännöllisyys on hyvällä tasolla. Tavaratila saadaan tasaiseksi välipohjan avulla ja takaistuin siirtyy pituussuunnassa. Kuljettajan paikalla silmiinpistävin asia on uusi kojelautanäyttö. Kaikki tavanomaiset ajotiedot ovat näkyvissä, minkä lisäksi käytettävissä on kaksi uutta ekomittaria. Erillinen mittari osoittaa, kuinka taloudellisesti kuljettaja painaa kaasupoljinta. Varsinaisesta ekomittarista kuljettaja näkee reaaliaikaisesti, kuinka ajotapa vaikuttaa kokonaiskulutukseen.Uudessa Notessa on Nissanin uusi Safety Shield -teknologiapaketti. Safety Shieldiin on integroitu useita turvallisuusjärjestelmiä, jotka oli aikaisemmin mahdollista saada vain huomattavasti hinnakkaampiin premium-malleihin. Kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, kaistavaroitin sekä liikkuvien kohteiden tunnistusjärjestelmä avustavat kuljettajaa. Kaikki kolme järjestelmää hyödyntävät auton taakse sijoitettua laajakuvakameraa, joka antaa selkeän kuvan säällä kuin säällä sisäänrakennetun pesu- ja puhalluskuivaustoiminnon ansiosta. Autossa on myös Around View Monitor (AVM) -kamerajärjestelmä, joka näyttää selkeän lintuperspektiivinäkymän auton ympäristöstä.

Noten moottorit ovat Micrassa käytetyt kolmisylinteriset 1,2-litraiset bensamoottorit (80 ja 98 hv) sekä 1,5-litrainen diesel (90 hv).

Uuden Noten molemmissa bensiinimoottoreissa on kolme sylinteriä ja 12 venttiiliä. Kevyiden, kompaktien ja taloudellisten voimanlähteiden iskutilavuus on 1198 cm3. Nissanin insinöörit ovat pystyneet selättämään kolmisylinterisiä moottoreita usein vaivaavat tasapaino-ongelmat innovatiivisilla teknisillä ominaisuuksilla, kuten kampiakselin hihnapyörän vastapainolla, joka estää männän liikkeen aiheuttaman pystysuuntaisen tärinän.Perustason 1,2-litrainen moottori antaa tehoa 80 hv 6000 kierroksella ja vääntöä 110 Nm 4000 kierroksella. Moottorin yhdistetty kulutus on 4,7 l / 100 km ja CO2-päästöt 109 g/km.

Seuraavalla tasolla on 1,2 litran DIG-S, joka tuottaa 98 hv:n tehot 5600 kierroksella ja vääntää 142 Nm 4000 kierroksella. Turboahdetussa moottorissa on paljon huipputeknisiä ominaisuuksia. Elektroninen kytkin voidaan lisäksi irrottaa alhaisilla ajonopeuksilla. Tämä parantaa moottorin taloudellisuutta ja vähentää tarpeetonta kitkaa.

Tehohäviön vähentämiseksi moottorissa on otettu käyttöön Miller-työkierto. Kun imuventtiili pysyy pitempään auki ja puristussuhde on suurempi, puristustahti on tehokkaampi. Moottorin CO2-päästöt ovat vain 99 g/km, kun se on yhdistetty käsivaihteistoon (119 g/km CVT-vaihteiston kanssa). Yhdistetty kulutus on 4,3 l / 100 km (käsivaihteistolla).

Uuden Noten moottorivalikoiman täydentää uudistettu nelisylinterinen ja 1,5-litrainen turbodiesel. Renault-Nissan-allianssin yhteistyönä kehitetyn 90 hv:n moottorin CO2-päästöt ovat 92 g/km ja yhdistetty kulutus 3,6 l / 100 km.Uusi Note tulee tarjolle kolmella varustelutasolla, jotka ovat Visia, Acenta ja Tekna. Siten kaikissa malliversioissa on vakiovarusteena Stop/Start-järjestelmä, kuusi turvatyynyä ja vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella.

Keskitason Acenta-malleissa on lisäksi ilmastointi, Bluetooth ja sähkökäyttöiset takaikkunat. Korkeimman Tekna-tason varusteluun kuuluu Safety Shield -turvallisuuspaketti, Nissan Connect, Around View Monitor, istuinten osittainen nahkaverhoilu sekä älyavainjärjestelmä.

Uuden Noten ennakkomyyntihinnat Suomessa alkavat 15 289 eurosta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin