Autoesittely Volkswagen CC 2013 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Volkswagen CC 2013

Uusitulla ilmeellä varustettu CC esiteltiin Los Angelesin autonäyttelyssä marraskuun loppupuolella 2011. Auton tuotanto alkoi tammikuussa 2012. Uusiutuminen pudotti auton nimestä Passatin pois. Volkswagen CC nimen kirjainyhdistelmä tulee sanoista Comfort Coupé.
Autoesittely Volkswagen CC 2013

Etuosassa auto sai ainakin uuden etusäleikön, uudelleen muotoillut ledeillä maustetut ajovalot sekä uudistetun puskurin. Samanlaisia muutoksia löytyy myös takaosan puskurista ja valoista. Kylkilinja on pysynyt lähes muuttumattomana. Värivalikoima ja kevytmetallivaihtoehtojen määrä kasvoi.

Sisäpuolella muutoksiin kuuluu uudet verhoiluvaihtoehdot, uudet audiolaitteet, teräs kynnyslistat, turvallisuusniskatuet, joita etupenkeillä voidaan säätää myös pitkittäin sekä väsymyksentunnistusjärjestelmä, joka ehdottaa ajotauon pitämistä viiden sekunnin äänimerkillä. Jos kuljettaja ei pysäytä autoa seuraavien 15 minuutin kuluessa, varoitus toistetaan. Auto myös ehdottaa taukoa, jos kuljettaja ajaa yhtä mittaa yli neljä tuntia.Etuistuinten vahvasti muotoillut kuppi-istuimet tukevat erittäin hyvin ajossa. Erityisesti reisituki on napakka. Istuimet ovat varsin hyvät niin edessä kuin takanakin ellei matala istuma-asento haittaa. Alunperin nelipaikkaiseen autoon tuli tarjolle vuoden 2010 alussa kolmen istuttava takapenkki. Nyt Suomeen tuodaan pääasiassa vain näitä viisipaikkaisia versioita. Kangasverhoilu on varsin tavanomainen. Alcantara/nahka-verhoilu on kaksivärisenä erittäin näyttävä. Sisustus on kokonaisuutena näyttävä. Kojetaulu on onnistuneen persoonallinen ja selkeä. Hallintalaitteet ovat esimerkilliset ilman turhia kikkailuja.

Näkyvyys taakse ei ole paras mahdollinen, sillä takaikkuna on matala ja lisäksi takaistuinten niskatuet peittävät näkyvyydestä oman osansa. Peruutuskamera onkin hyvä lisävaruste tämän mallisessa autossa. Kamera on kätketty Volkswagenin merkin alle, josta se tulee esiin, kun peruutusvaihteen kytkee päälle. Sivuikkunat ovat kehyksettömät.

Bi-Xenon-ajovalot, kulmavalo ja LED-takavalot kuuluvat vakiovarusteisiin. Lisävarusteena tilattava kaistanvaihtoavustin Side Assist huomioi myös ns. kuolleen kulman ja varoittaa kuljettajaa etukäteen vaarasta.Automaattisesti pitkiin ajovaloihin ja päinvastoin vaihtava kaukovalojärjestelmä Dynamic Light Assist yhdessä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän kanssa helpottavat niin ikään ajamista. Volkswagen CC:n lisävarusteisiin kuuluvat tuuletetut, hierontatoiminnolla varustetut istuimet.

Volkswagen CC:n moottorivalikoima käsittää kolme TDI-dieselmoottoria ja kolme bensiinimoottoria. Dieselmoottoreiden tehot ovat 103 kW (140 hv), 125 kW (170 hv) ja 130 kW (177 hv). Kaikki on varustettu Start-Stop-käynnistys-sammutusautomatiikalla ja jarrutusenergian talteenotolla.

Bensiinimoottoreiden tehot ovat 118 kW (160 hv), 155 kW (210 hv) ja 220 kW (300 hv). 118-kilowattinen moottori on varustettu TSI MultiFuel -tekniikalla ja soveltuu siten bensiinin lisäksi myös korkeaseosetanolin E85 käyttöön.

Ripeimmillään kiihdytys 0-100 km/h onnistuu 5,5 sekunnissa V6 -moottorisella versiolla. Huippunopeutta autolle kertyy tällä versiolla rajoitetut 250 km/h. Vaihteistoina CC:ssä on joko 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai DSG-automaattivaihteisto. Mallistossa on myös 4MOTION-nelivetovaihtoehdot.

Edullisimman CC:n saa omakseen 41.165 eurolla (1,4 TSI MultiFuel) ja kalleimmasta saa maksaa 64.103 euroa (3,6 V6 FSI). Edullisin dieselversion on 103 kW 2.0 TDI (41.784 euroa).


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin