Autoesittely Volvo C70 2008-2009 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Volvo C70 2008-2009

Volvo C70 opittiin tuntemaan Coupe tai Cabriolet –versioina, mutta vuonna 2006 julkaistussa malliuudistuksessa C70 on saanut uudistuneen ulkonäön lisäksi avattavan kovan katon.
Autoesittely Volvo C70 2008-2009

Näin saadaan molempien korimallien parhaat puolet käyttöön. C70 muuttuu avoautosta coupeksi alle 30 sekunnissa, ja toiseen suuntaan vastaavalla tavalla. Keskikonsolin painikkeella avautuva ja sulkeutuva teräksinen katto on kolmiosainen ja siinä on monikerroksinen eristys sekä lämmitettävä takalasi.

C70 on kaksiovinen ja nelipaikkainen. Takapenkillä on kaksi hyvin muotoiltua istuinta ja reilusti kallistettu selkänoja. Kulkua takapenkille helpottaa etuistuinte liukotoiminto Easy Entry. Jokaisen istumapaikan lähettyvillä on säilytyslokero pikkutavaroille. Takakyynärnojista löytyy viiden litran lokerot. Jokaiselle matkustajalle on myös mukiteline. Etukyynärnojassa on tilaa mm. CD-levyille ja siellä on myös aux-liitäntä MP3-soittimelle.

Volvo on panostanut paljon autojensa turvallisuuteen ja vetoaa markkinoinnissaan paljon turvallisuusasioihin. C70 on varustettu Volvon kierähtämissuojajärjestelmällä ja useilla turvatyynyillä. Yli 60 km/h nopeudessa aktivoituva Hätäjarrutusvalo (EBL) –järjestelmä joka tunnistaa normaalin jarrutuksen ja hätäjarrutuksen eron. Kun järjestelmä havaitsee hätäjarrutuksen, alkavat kaikki jarruvalot vilkkua viisi kertaa sekunnissa. Myös Volvon tavaramerkki SIPS (Side Impact Protection System) löytyy vakiovarusteista.

Konepellin alle voi valita sopivan voimanlähteen kolmesta bensiinimoottorista ja yhdestä dieselmoottorista.

Vertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin