Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Auton virittäminen kuin videopelistä – Hyundailta ja Kialta poikkeuksellinen tuunaus-sovellus puhelimeen

Hyundai Motor Groupin tulevien sähköautojen ominaisuuksia pystyy tulevaisuudessa säätämään puhelinsovelluksen kautta.
Auton virittäminen kuin videopelistä – Hyundailta ja Kialta poikkeuksellinen tuunaus-sovellus puhelimeen

Videopeleissä auton moottorin ominaisuuksien muokkaaminen käy kädenkäänteessä sormia sotkematta. Pian samanlaisen kokemuksen voi kokea myös oikeiden autojen kanssa, sillä Hyundai ja Kia ovat tuomassa tuleviin sähköautoihinsa puhelinsovelluksen, jonka kautta ajo-ominaisuuksien tuunaaminen käy muutamalla klikkauksella.

Sovelluksen kautta pystyy säätämään seitsemään eri ominaisuutta omiin mieltymyksiinsä sopiviksi. Näitä ovat käynnistys, moottorin vääntö, kiihtyvyys ja hidastuvuus, jarrutusenergian talteenoton voimakkuus, maksiminopeus, ajotuntuma sekä ilmastoinnin energiankulutus.

Sovellus on autoteollisuudessa ensimmäinen, jolla voi vaikuttaa suoraan sähköauton suorituskykyyn. Yhtenä sen eduista on oman ajoprofiilin luominen, mikä mahdollistaa omien ajoasetusten lataamisen helposti mihin tahansa Hyundain tai Kian sähköautoon. Sen hyödyt tulevat esille vuokra- ja yhteiskäyttöautojen yleistyessä.

Omien ajoasetusten lisäksi sovellus osaa suositella parhaita asetuksia urheilulliseen ajoon tai energiankulutuksen optimointiin kuljettajan haluamalle matkalle. Hyundai-konserni on kertonut julkistavansa 44 vähäpäästöistä automallia vuoteen 2025 mennessä. Näistä 23 on täyssähköautoja.

 

AUTOTALLI.COM

Katso Kia Niro Electric Business Premium 64 kWh 204 hv mallin uudet autot

Katso Kia-malliston uudet autot

Katso Kia Niro-mallisarjan uudet autot

Katso myytävät Kia vaihtoautot

Katso myytävät Kia Niro vaihtoautot

 

Teksti: Teemu Granström / Kuva: Kia Motors


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin