Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

BMW Welt – uuden auton luovutuksesta ainutlaatuinen kokemus

Vuonna 1916 perustetun saksalaisautomerkki BMW:n eli Bayerische Motoren Werke AG:n pääkonttori sijaitsee Baijerin sydämessä Münchenissa. ”Nelisylinterisen” pääkonttorin välittömässä läheisyydessä on salaattikulhon mallinen museo, näyttelytila ja uusien autojen luovutuspaikka BMW Welt sekä jo vuodesta 1922 toiminnassa ollut tehdas, jossa valmistetaan mm. uutta 3-sarjaa.
BMW Welt – uuden auton luovutuksesta ainutlaatuinen kokemus

BMW Weltin näyttelytilassa on esillä varsin kattavasti merkin koko mallisto, M-mallit sekä Individual -versioita. Oman osansa näyttelytiloista on saanut BMW:n omistamat Rolls-Royce ja Mini sekä BMW:n moottoripyörät.

Näyttelytilojen lisäksi modernissa rakennuksessa on ravintola ja BMW-myymälä. Weltissä esitellään myös uusien autojen ja moottoripyörien tekniikkaa näyttelyesineiden ja videoiden avulla. BMW Weltissä on tekemistä lapsillekin.

Vuonna 2007 avattu BMW Welt toimii myös uusien autojen luovutuspaikkana. Rakennuksen sisällä on rata, jossa uuden auton ostaja perehdytetään auton toimintoihin. Tämän jälkeen asiakas saa käteensä uuden autonsa avaimet ja pääsee heti kokeilemaan uutta ajokkiaan. Weltin opastetulla kierroksella kerrottiin, että luovutustilaisuus kiehtoo erityisesti amerikkalaisia, jotka yhdistävät auton luovutustilaisuuteen myös autoiluloman Euroopassa.BMW:n mukaan Weltin arkkitehtuurin tärkeä rooli on tehdä auton luovutustilaisuudesta ainutlaatuinen kokemus heti luovutusohjelman ensi hetkistä alkaen. Luovutustilaisuuden ohjelma räätälöidään täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Autoja luovutetaan Weltistä noin 80-120 joka päivä. Luovutuspaikka on avoimesti Weltin vieraiden nähtävillä ja monet pysähtyvätkin seuraamaan mielenkiintoista tapahtumasarjaa etäältä. Heinäkuussa 2013 uusien BMW-autojen luovutuksia oli tapahtunut jo 100 000.BMW Welt on jo rakennuksena niin ulkoa kuin sisältäkin henkeäsalpaavan upea kokonaisuus - Münchenissa vierailevan ei kannattaisi jättää sitä näkemättä. BMW:n rakennusryppään vieressä sijaitsee myös Münchenin Olympiapark.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin