Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

BMW X6 uudistuu – tätä yllättävän hienoa lisävarustetta et tiennyt tarvitsevasi

Niin sanottujen lifestyle-katumaastureiden kantaisä, BMW X6, uudistuu perusteellisesti aiempaa kookkaammaksi ja vieläkin ylellisemmäksi.
BMW X6 uudistuu – tätä yllättävän hienoa lisävarustetta et tiennyt tarvitsevasi

Vuodesta 2007 lähtien valmistettua BMW X6:ta voi hyvällä syyllä pitää coupé-tyylisesti muotoiltujen lifestyle-katumaastureiden pioneerina. Jopa röyhkeän agressiivisesti muotoiltu automalli kuuluu baijerilaisvalmistajan SAC-mallistoon (Sports Activity Coupé) esimerkiksi yhdessä pienemmän BMW X4:n kanssa. 

Ehkäpä yllättävin uuteen BMW X6:een tarjolla oleva lisävaruste on ikoninen keulamaski, jonka jäähdyttimensäleikön saa nyt ensimmäistä kertaa myös valaistuna. Munuaisten mallinen säleikkö on ollut pitkään BMW:n automallien tunnusomaisin piirre, ja se on herättänyt jatkuvasti kasvaneella koollaan myös arvostelua esimerkiksi uuden 7-sarjan kohdalla. BMW:n yllättävä veto korostaa keulaa entisestään saattaa osoittaa hyvää huumorintajua ja kykyä nauraa myös itselleen, mutta kuvissa valaistu säleikkö näyttää myös varsin hyvältä. 

BMW X6:n uudet mitat

Uuden BMW X6:n erottaa varmimmin takaviistosta katsottuna uudelleen muotoilluista takavaloista. LED-ajovalot kuuluvat autoon vakiona, mutta lisärahalla valittavissa on myös mukautuvat LED-ajovalot, jotka pitävät sisällään BMW Laserlight -kaukovalot. Niiden kantama jo jopa puoli kilometriä.

BMW X6 on kasvanut pituutta 26 millimetriä, minkä myötä myös akseliväliä on saatu kasvatettua 42 millimetrillä. Leveyttä autoon on saatu puolitoista senttimetriä lisää, samaan aikaan korin madalluttua kuudella millillä. Maavaraa X6:ssa riittää huonokuntoisemmallekin tielle mukautuvan alustan ansiosta. Kuljettajan on mahdollista säätää auton korkeutta jopa kahdeksan senttimetrin verran.

Perää kohti voimakkaasti laskevasta kattolinjasta huolimatta uuden BMW X6:n tavaratila on perusasennossaankin 580 litraa. Takaistuimet taittuvat 40:20:40-suhteessa ja suurimmillaan tavaratilan pystyy laajentamaan 1530 litraiseksi.

Takavetopainotteinen neliveto

Uskollisimpia BMW-faneja miellyttänee tieto siitä, että X6 on täysin takavetoinen tilanteissa, joissa nelivetoa ei tarvita. Uusimman sukupolven xDrive-nelivetojärjestelmä jakaa voimaa etupyörille vain tilanteen niin vaatiessa.

Lähtötason mallivaihtoehdossa BMW X6 xDrive30d:ssä tehoa on 265 hevosvoimaa, mutta lisäpotkua on tarjolla M50d (400 hv), xDrive40i (340 hv) ja M50i (530 hv) -mallien muodossa. Malliston hiilidioksidipäästöt kilometriä kohden vaihtelevat 159 ja 243 gramman välillä.

Vakiovarusteena uuteen X6:een kuuluu muun muassa adaptiivinen vakionopeudensäädin sekä lähestymisvaroitin jalankulkija- ja pyöräilijätunnistuksella ja kaupunkijarrutustoiminnolla. Lisävarustelistan Driving Assistant Professional -paketilla ominaisuuksia tulee lisää esimerkiksi ohjaus- ja kaista-avustimesta, aktiivisesta sivytörmäyksenestosta ja risteävän liikenteen varoitustoiminnosta sekä väistöavustimesta. 

Nahkaverhoilu on auton hintaluokka huomioiden luonnollisesti vakiona, mutta lisävarusteena niihin on hankittavissa hierontatoiminnot. Sky Lounge -panoraamakaton ja Bowers&Wilkins Diamond+ 3D Surround Sound -kaiutinjärjestelmän uskoisi takaavan miellyttävän matkanteon pidemmillekin reissuille.

Kuvat: BMW

AUTOTALLI.COM

Katso BMW-malliston uudet autot

Katso BMW X6-mallisarjan uudet autot

Katso myytävät BMW vaihtoautot

Katso myytävät BMW X6 vaihtoautot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin