Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Ei kahta sanaa, tämä tulee myymään – ensifiilikset Škoda Octavia iV -lataushybridistä

Pistokkeesta ladattavan Škoda Octavia iV:n hinnat alkavat 35 993 eurosta. Auton toimintamatka pelkällä sähköllä venyy jopa 60 kilometriin.
Ei kahta sanaa, tämä tulee myymään – ensifiilikset Škoda Octavia iV -lataushybridistä

Uusimman neljännen sukupolven Škoda Octavia on ehtinyt olla jo hetken markkinoilla, mutta nyt mallisto täydentyy odotetulla ladattavalla Octavia iV -mallilla. 

Ensikoeajon perusteella Octavia iV:stä voi odottaa todellista myyntimenestystä. Škoda Octavia on toki ollut jo pitkään Suomen suosituimpien automallien joukossa, mutta kokonaisuutena uusi Octavia iV tarjoaa erittäin kilpailukykyisen paketin perheautoilijalle, joka haluaa ajaa nurkkapyörittelyt sähköllä.

Niin sanotussa perusmallin Octavia iV:ssä sähkö- ja polttomoottorin yhteisteho on 204 hevosvoimaa ja suurin vääntömomentti 350 Nm. Erityisen hyvää on se, että pelkällä sähköllä ajettaessa vääntöä on silloinkin käytettävissä peräti 330 newtonmetriä.

Skoda Octavia iV lataushybridi

Urheilullisempi Škoda Octavia RS iV pohjautuu yllättäen tismalleen samaan voimalinjaan kuin tavallinenkin Octavia iV, mutta moottoriohjauksella tehoa on venytetty 245 hevosvoimaan ja vääntöä 400 newtonmetriin.

Ajoakun kapasiteetti Octavia iV:ssä on 13 kWh ja WLTP-toimintamatkaksi luvataan jopa yli 60 kilometriä. Ensimmäinen koeajolenkki autolla oli 31 kilometrin mittainen ja koeajon päätteeksi toimintamatkaa oli jäljellä vielä 24 kilometriä. Ensimmäistä kertaa kyseistä automallia kokeilevan käsissä 55 kilometrin todellista toimintamatkaa voi pitää hyvänä saavutuksena. Auton tavoille paremmin oppiessa 60 kilometriä olisi varmaankin saavutettavissa.

Octavia iV on saatavana sekä Liftback-mallina että farmarina. Vaikka ajoakusto syö molemmissa malleissa tavaratilaa, tasalattiaista tilaa on siitä huolimatta molemmissa reilusti: 450 litraa Liftbackissa ja 490 litraa farkkuperässä.

Octavia iv ohjaamo

Käytettävyyttä ja tilaa löytyy siis Škodan tapaan hyvin, ja ladattava iV-malli ratsastaa samoilla vahvuuksilla kuin automallin perinteisemmätkin malliversiot. Lue lisää uusimman Octavia ajokokemuksia tästä ja tästä.

Octavia iV:n lataus onnistuu Type2-latauslaitteella nopeimmillaan 3,6 kW:n teholla tyhjästä täyteen 3 tunnissa 33 minuutissa. Tavallisesta suko-rasiasta ladattaessa 10 A:n virralla hommaan menee viisi tuntia, joskin Tukes suosittelee Suomessa käytettäväksi 8 A:n virtaa.

 

AUTOTALLI.COM

Katso Octavia iV:n tarkat hintatiedot Autotalli.comin autolistauksesta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin