Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Ensimmäiset vihjailevat kuvat julki - tässä tulee uusi Hyundai i30

Hyundai julkisti tänään ensimmäiset yksityiskohdat täysin uudesta i30-mallista, joka saa maailman ensi-iltansa 7.9. Paris Motor Show'ssa.
Ensimmäiset vihjailevat kuvat julki - tässä tulee uusi Hyundai i30

"Tämä on auto, joka sopii jokaiselle. Täysin uuden Hyundai i30-mallin suunnittelussa ei keskitytty vain yhteen asiakasryhmään, vain laajasti erilaisiin käyttäjiin. Mallin ulkomuoto, luonnolliset linjat, viimeistellyt pinnat ja veistoksellinen korin muotoilu kuvastavat Hyundain muotokielen kehitystä ja antavat mallille ajattoman ilmeen. Uudessa i30-mallissa on myös entistä viimeistellympi Cascading-etusäleikkö", Hyundai Motor Groupin suunnittelusta vastaava johtaja Peter Schreyer kertoo

Euroopassa suunniteltu, kehitetty ja testattu uusi i30 edustaa Hyundain muotoilun ominaispiirteiden syvintä olemusta. Tekniset ratkaisut, yksilöllisyys ja joustavuus ovat asiakkaille entistä tärkeämpiä. Tähän liittyen Hyundai pyrkii kehittymään, hioo mallivalikoimaansa ja ottaa uuden edistysaskeleen suhteessa asiakkaisiinsa. 

Hyundai i30

Hyundai i30

Uusi i30-mallin luvataan tarjoavan erinomaista laatua, tehokkaan ja dynaamisen moottorivalikoiman, huippuluokkaista turvallisuutta ja yhdistettävyyttä eurooppalaisten ja maailmanlaajuisten asiakkaiden tarpeita vastaavasti.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin