Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Fordilla nerokas huoltopalvelu myös Suomessa – pitäisikö tämän toimintatavan levitä laajemmalle autohuoltoihin?

Fordin käyttämä Ford Video Check -palvelu sopii korona-aikaan erityisen hyvin.
Fordilla nerokas huoltopalvelu myös Suomessa – pitäisikö tämän toimintatavan levitä laajemmalle autohuoltoihin?

Fordilla on ollut jo pidempään käytössä kaikissa valtuutetuissa korjaamoissa Ford Video Check -palvelu, jossa mekaanikko tarkistaa auton ennen huoltoa, videoi tarkistuksen ja lähettää asiakkaalle videolinkin ja ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä kustannusavioineen. 

Palvelu sopii erityisen hyvin koronan sävyttämään aikaan, mutta vastaavanlaiselle voisi olla laajemminkin kysyntää autohuoltojen parissa.

Video, jossa mekaanikko voi selostuksensa kera näyttää asiakkaalle huoltoa vaativat kohdat autosta, näyttäytyy avoimena tapana tarkistaa auto ennen varsinaisia huoltotoimenpiteitä. Harvalla asiakkaalla kun on osaamista tai edes mahdollisuutta esimerkiksi päästä näkemään auton alustaa tai moottoria suojamuovien alla.

FOrd Video Check -huoltopalvelu

Vaikka Ford Video Check ei olekaan varsinaisesti koronan aikaansaama innovaatio, Fordin Suomen huoltopisteissä on otettu käyttöön erityiset ”No Touch”-toimenpiteet. Siinä auton siirrot ja huoltotoimenpiteet suoritetaan kertakäyttöhansikkaat kädessä ja sekä auton sisätilat että avaimet puhdistetaan huolellisesti. Myös mahdolliseen huollon sijaisautoon tehdään ennen luovutusta perusteellinen puhdistus.

Huollon ajaksi asiakkaan auton ohjauspyörä, vaihteenvalitsin ja kuljettajan istuin suojataan kertakäyttöisillä muovisuojilla. Oheisten toimenpiteiden lisäksi monet korjaamot ovat alkaneet tarjota auton nouto- ja sijaisautopalveluita, jolloin koko huollon voi hoitaa kokonaan kotoa käsin.

AUTOTALLI.COM

Tutustu uusiin myytäviin Ford-merkkisiin henkilöautoihin sekä Ford-vaihtoautoihin


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin