Frankfurtin autonäyttely 2013: Citroën | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Frankfurtin autonäyttely 2013: Citroën

Citroënin syksyn uutuuksista C4 Picasso ehti jo Suomeenkin. Frankfurtissa esiteltiin pidempi korimalli, 4,60-metrinen Grand C4 Picasso, joka myös rakentuu uudelle EMP2-moduulipeursrakenteelle.
Frankfurtin autonäyttely 2013: Citroën

Auton tavaratilan sanotaan olevan luokkansa suurin. Lisäetuna on vielä tasainen pohja, kun keskirivin kolme kapeaa erillisistuinta on kaadettu alas ja aukkoja täyttävät lisälipareet aseteltu oikeisiin asentoihin. Myös sisätilaa on luokassaan runsaasti. Keskirivin istuinosat ovat mukavuuden kannalta turhan latteita. Kolmannella rivillä on luonnollisesti rajalliset tilat. Keskirivi liukuu hyvin pois tieltä käynnin helpottamiseksi. Peräpenkkiläisille on jopa omat ilmasuuttimet.

Picassojen kojetaulussa on näyttävät grafiikat varsinkin lisävarusteisessa 12” näytössä. Sisustus on myös varsin laadukas ja näyttävä. Kuljettajan paikalla suurin murhe on keulan sijainnin arvioinnin vaikeus. Grand C4 Picasson yhteydessä esiteltiin 2,0-litrainen Blue HDi (110 kW/150 hv), joka täyttää tulevat Euro 6 -päästövaatimukset.Konseptiauto Citroën Cactus ennakoi tulevien C-mallien linjoja, ja 4,21-metrisenä sijoittuu lähinnä C4:n kokoluokkaan. Keulan ilmeessä ylhäälle sijoitettuine LED-päivävaloineen on paljon samaa kuin Picassoissa. Moottorina Cactuksessa on 3-sylinterinen bensamoottori yhdistettynä konsernin HYbrid Air -teknologiaan, jossa 80 % kaupunkiajosta voidaan ajaa talteen otetulla paineilmavoimalla.

Citroënin muut konseptit Frankfurtissa olivat DS3 Racingin cabrio-versio sekä aiemmin Shanghaissa esitelty Wild Rubis, joka ennakoi Citroënin tulevaa SUV-mallia.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin