Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Frankfurtin autonäyttely 2013: Ford

Fordilla riittää autonäyttelyissä paljon uutuuksia, kun samoja malleja näytetään moneen kertaan ennen kuin ne lopulta pääsevät myyntiin asti.
Frankfurtin autonäyttely 2013: Ford

Tuoreinta uutta Fordilla Frankfurtissa oli S-Max Concept. Sitä odotetaan myyntiin aikaisintaan vuoden kuluttua. Ulkoisesti malli on ainakin tässä vaiheessa melko futuristinen. Se on nykyistä selvästi leveämpi ja matalampi. Keulan Aston Martin -inspiroitu maski on kallistettu takaviistoon. Sisustus noudattelee tulevan Mondeon linjoja täydennettynä suuremmalla näytöllä. Moottorina konseptissa on 1,5-litrainen bensaturbo.

Brasiliassa valmistettava 4,24-metrinen pikkumaasturi Ecosport on tulossa myyntiin ensi vuoden alussa. Fiestan perustekniikkaan perustuva Ecosport on saatavissa vain etuvetoisena. Moottorivaihtoehdot ovat 1.5/112 hv, 1.0 EcoBoost /125 hv ja 1.5 TDCi/90 hv.Ecosport ei edusta aivan Fordin parhainta osaamista. Edellinen sukupolvi oli myynnissä vain kehittyvillä markkinoilla, kuten Intiassa ja Brasiliassa, ja myös uusi malli on kehitetty pääosin Brasiliassa. Ainakaan Saksan hinnoissa tämä ei kuitenkaan näy, vaan Ecosport on esimerkiksi Peugeot 2008:aa ja Renault Capturia kalliimpi.

Takaovi avautuu sivulle ja vararengas on kiinnitetty siihen. Takaistuimen taitto on kömpelöä ja takaistuin jää taitettuna tavaratilan pohjaan nähden korkealle.  Tilat ovat hyvät ja myös korkea takaistuin on mukava. Sisustus on Fiestamainen eikä peltiä ole täysin pyritty häivyttämään ikkunan reunoista. Näkyvyys on hyvä, mutta keula jää piiloon lyhyeltä kuljettajalta.

Vuosi sitten Pariisissa julkistettu Mondeo on tunnetusti viivästynyt ja saadaan myyntiin ensi vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Frankfurtissa sen pohjalta esiteltiin ylellinen Vignale Concept. Sen nahkaverhoilu on poikkeuksellisen näyttävästi viimeistelty ja varustelu on ylenpalttinen. Konseptiin sisältyy myös tavanomaisen ylittävä palvelu, joka kattaa Keski-Euroopan tärkeimmät maat vuonna 2015.Sähkö- ja hybridiautoja Fordilta on tulossa useita. Ajankohtaisimpana esiteltiin nyt Saksassa juuri myyntiin tulevaa Focus Electriciä, joka on varustettu 107 kW sähkömoottorilla, joka antaa 160 km toimintasäteen. Niin tekniset arvot kuin hinta (Saksassa 39 990 euroa) eivät aivan pärjää VW:n e-Golfille, mutta se ei vielä olekaan ostettavissa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin