Frankfurtin autonäyttely 2013: Hyundai | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Frankfurtin autonäyttely 2013: Hyundai

Hyundai esitteli Frankfurtissa uuden sukupolven mallistonsa pienimmästä eli i10:stä, jonka edeltäjää ei ole tuotu Suomeen.
Frankfurtin autonäyttely 2013: Hyundai

Saksassa suunniteltu ja Turkissa valmistettava 3,60-metrinen i10 on läheistä sukua Kia Picantolle ja myös muotoilu on pitkälti samoilla linjoilla. Picanto on luokkansa tilavimpia ja i10 jopa hieman sitä väljempi. Pitemmän takamatkustajan polvet ovat toki kiinni etuistuimessa, mutta sama tilanne on monessa luokkaa suuremmassakin autossa.Myös 252-litrainen tavaratila on lähellä luokkaa suurempien autojen mittoja. Takaistuimesta taittuu myös istuinosa, joten pohjasta saadaan laajennettuna vaakasuora. Kojetaulun saa viidessä eri värissä. Sisustus on siisti, mutta kokonaisuudessaan kovamuovia. Muovien halpuus häiritsee enemmän ulkopinnoissa kuin sisustuksessa.

Moottoriksi on tarjolla 1,0-litrainen kolmisylinterinen (66 hv) ja 1,25-litrainen nelisylinterinen (87 hv). Lisävarustevalikoimasta löytyy mm. automaatti-ilmastointi ja lämmitettävä ratti. Suomeen tuonnista ei ole vielä päätöstä.

Jo keväällä Genevessä näytetty ix35:n facelift-malli on nyt tuotannossa. Ulkonäköä olisi voinut muuttaa enemmän uusimpien Hyundai-mallien mukaiseksi.

Toivottavasti kuitenkin luvatut parannukset ohjaukseen ja alustaan tuovat tulosta. 2,0-litrainen bensamoottori on korvattu suorasuihkutteisella (166 hv). Pienitehoisemman 2,0-litraisen dieselin yhteyteen saa uuden 6-vaihteisen automaattivaihteiston.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin