Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Frankfurtin autonäyttely 2013: Kia

Kia Soul on nyt täysin uusi, vaikka ulkonäkö onkin lähes sama kuin aikaisemmin. Perustekniikka vastaa Cee’diä. Soulin päämarkkinat ovat olleet Euroopan ulkopuolella eikä uusikaan malli luultavasti houkuttele eurooppalaisia merkittävästi enempää.
Frankfurtin autonäyttely 2013: Kia

Soulin vahvuuksia ovat hyvä näkyvyys, suuret säilytyslokerot ja väljä, korkealle sijoitettu takaistuin. Tavaratilan pohja on korkealla.

Tutulta näyttävän pinnan alla on monia parannuksia aikaisempaan verrattuna. Materiaalien laatu on parantunut tuntuvasti ja pinnat ovat pääosin pehmeitä. Kori on kolmanneksen entistä jäykempi ja äänieristystä luvataan parannetun merkittävästi.

Varustevalikoimassa on mm. LED-ajovalot, kaistavahti ja pysäköintiautomatiikka. Personointimahdollisuuksia on paljon, esim. 5 kattoväriä. Moottorit ovat entiseen tapaan 1,6-litraiset bensa ja diesel. Sähköversio on luvassa ensi vuonna. Soul saapuu Suomeen ensi keväänä.Vasta vuosi sitten Eurooppaan ehtinyt Optima koki jo uudistuksia. Muotoilumuutokset ovat pieniä, mutta takajousitusta, äänieristystä ja istuimia on parannettu ja sisustuksen pintamateriaalit uusittu. Hybridiversiossa on 2,0-litrainen bensamoottori ja 30 kW sähkömoottori. Uudistunut Optima saapuu Suomeen alkuvuonna 2014.

Picanto 1.0 LPG kulkee bensalla ja nestekaasulla, ja polttoainetta vaihdetaan napin painalluksella. LPG-versio ei tulossa Suomeen.Kian konseptiauto Niro on B-segmenttiin sijoittuva crossover, jossa on ylös nousevat ovet. 1,6-litraisella bensamoottorilla sekä takapyöriä vetävällä sähkömoottorilla varustettu Niro voisi kilpailla Nissan Juken kanssa, mutta tuotantosuunnitelmia ei ole.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin