Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Frankfurtin autonäyttely 2013: Nissan

Nissan ei vielä tuonut seuraavan sukupolven Qashqaita Frankfurtiin, mutta seuraava X-Trail näytettiin hyvissä ajoin ennen ensi kesänä alkavaa myyntiä.
Frankfurtin autonäyttely 2013: Nissan

Nissan on nyt todennut, ettei X-Trailin aikaisempi maasturimainen tyyli pure markkinoilla, ja uutuusmallista on tehty samankaltainen kuin kilpailijoista. Itse asiassa tämän näköisen auton voisi tehdä hyvinkin moni valmistaja.

Sisustukseltaan ja materiaaleiltaan X-Trail on tavanomaista tyylikkäämpi. Se on saatavana myös 7-hengen versiona. Tavaratilassa on välipohja, jonka avulla pohja saadaan taitettujen takaselkänojien tasolle. Ovet aukeavat runsaasti. Neliveto on edelleen pidon vähetessä kytkeytyvää tyyppiä, mutta sen saa lukittua jatkuvaksi. Moottorivalikoimasta ei vielä annettu tietoja.Samaan tapaan hyvissä ajoin keväällä ennakkoesitelty Note on nyt lähestymässä myyntiä. Notessa on ulkomittoihin nähden runsaasti tilaa, vaikka auto onkin olemukseltaan entistä vähemmän tila-automainen. Myös istuimet ovat hyvät niin edessä kuin takana. Takaselkänojat saa vaakasuoraan, mutta ne jäävät tavaratilan pohjaa korkeammalle. Materiaalien laatu on hintaluokassaan asiallista.

Ovet tuntuvat normaalia kevytrakenteisemmilta. Moottoreina Notessa on Micran kaksi 1,2-litraista bensakonetta sekä uusittu 1,5-litrainen diesel (66 kW/90 hv). Noten yhteydessä Nissan haluaa korostaa 360 astetta näyttävää kamerapakettiaan, johon liittyy myös liiketunnistin auton takana. Saatavilla on myös kuolleen kulman vahti ja kaistavahti.Varsin nopeasti faceliftin saanut intialaisvalmisteinen Micra on jo ehtinyt Suomeenkin. Keulassa on nyt selvästi jämäkämpi ilme. Myös sisustuksen laatu on hieman noussut. Tekniikka on ennallaan.

Konseptiautoksi Nissan toi keväällä Shanghaissa esitellyn Friend-Me:n, jota silloin kuvattiin yhden lapsen perheen autoksi. Takapenkillä on samantasoiset istuimet ja olot kahdelle kuin edessäkin. Muotoja voi kuvata aaltomaisiksi.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin