Frankfurtin autonäyttely 2013: Seat | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Frankfurtin autonäyttely 2013: Seat

Seatin myynti on saanut uusista malleista lisää puhtia. Jatkoa auttaa myös Leon ST eli farmarimalli, jota Seatilla ei tässä luokassa ole aikaisemmin ollut tarjolla. Sisarmalleihinsa verrattuna myös ST on sporttisempi ja samaan aikaan edullisempi.
Frankfurtin autonäyttely 2013: Seat

Tilat ovat likimain Golf Variantia vastaavat lukuun ottamatta viistomman perän aiheuttamaa menetystä. Ilmoitetut litralukemat ovat 587 ja 1470 litraa. Vastaavat lukemat Golf Variantissa ovat 605/1620 litraa. Kuten Golfissa, myös Leonissa on säädettävä välipohja tavaratilassa. Penkki kaatuu kätevästi tavaratilassa olevista vivuista.

Perus-Leoniin verrattuna pituutta on 27 cm enemmän ja lisäpainoa 45 kg. Lisävarusteinen lasikatto vie Leonissakin pääntilat takapenkiltä. Yhdeksästä moottorivaihtoehdosta tehokkaimmat ovat 1.8 TSI (180 hv) ja 2.0 TDI:n 184-hevosvoimainen versio. Uusia lisävarusteita Leonissa ovat mukautuva vakionopeussäädin ja säätyvä iskunvaimennus.

Uutuus Leon-mallistossa on myös TGI eli maakaasuversio. Sen moottori on ahdettu 110-hevosvoimainen 1,4-litrainen. Kaasusäiliö sijoittuu tavaratilan pohjalle, joten varapyörää ei ole saatavissa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin