Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Frankfurtin autonäyttely 2013: Skoda

Skodalla oli Frankfurtin autonäyttelyssä miltei eniten tuotantovalmiita uutuuksia. Suberbin facelift-mallit ja Octavia RS ovat jo ehtineet Suomeenkin. Nyt esiteltiin Yetin facelift sekä Rapid Spaceback.
Frankfurtin autonäyttely 2013: Skoda

Osastolla yllättäen hieman sivuosassa ollut uudistunut Yeti on vakioversiona nyt varustettu korinvärisin puskurein ja koristeosin. Maastohenkisempää haluaville on Outdoor-versio. Keulansa osalta Yeti on menettänyt omaleimaisuuttaan, kun pyöreistä valoista on luovuttu, ja keula on muiden Skoda-mallien kaltainen.Moottorit Yetissä ovat edelleen vanhoja ketjukoneita, mutta kulutuslukemia on viritetty hieman alemmaksi. Tekniikassa merkittävin muutos on nelivetomallien viidennen sukupolven Haldex-kytkin. Etuvetoiseen malliin saa nyt myös 1,6-litraisen dieselin ja sen yhteyteen 7-vaihteisen DSG:n.

Manuaalivaihteinen versio on GreenLine, jonka päästölukema on 119 grammaa. Uusi varuste valikoimassa on peruutuskamera. Malliston huipulle tuli jo hieman aikaisemmin Laurin&Klement-varustetaso. Sen nahkapenkkien yhteydessä Yetin sisustuksen muut materiaalit näyttävät ristiriitaisen halvoilta. Myös mittariston ja näytön vanhat grafiikat kertovat uudistusten vähäisyydestä.


Skoda Rapid Sport

Rapid-malliston uutuus on 18 cm lyhyempi ja nuorekkaampi Spaceback-korimalli. Ulkonäkö poikkeaa merkittävästi vakiosta, jos auto on varustettu lasikatolla. Tällöin myös takaluukku on näyttävä lasitoteutus. Ilahduttavasti Rapidin takapenkillä on pääntilaa myös lasikatolla varustettuna, kunhan päätä ei kallista taaksepäin.

Tavaratilaa Spacebackissa on mukavat 415 litraa. Uusi moottorivaihtoehto Rapidissa on 90-hevosvoimainen versio 1.6 TDI:stä. Myös pitkäperäinen Rapid on kokenut monia auton tasoa parantavia uudistuksia. Tekniikassa jousitusta ja ohjausta on parannettu. Sisätiloissa on pieniä materiaaliparannuksia ja ksenonvalot saa nyt lisävarusteena. Spaceback tulee Suomeen vuodenvaihteessa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin