Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Kaipaatko vaihtelua saksalaisille? DS 4 palkittiin vuoden 2022 kauneimpana autona – hinnat maltilliset myös Suomessa

Täysin uuden DS 4:n hinnat alkavat Suomessa reilusta 35 000 eurosta, lataushybridimallin noin 43 000 eurosta.
Kaipaatko vaihtelua saksalaisille? DS 4 palkittiin vuoden 2022 kauneimpana autona – hinnat maltilliset myös Suomessa

Tyylikkään hienostunut, olematta kuitenkaan turhan konservatiivinen. Näin voisi kuvailla ranskalaisiin juuriinsa nojaavan DS Automobilesin uusinta tulokasta DS 4:ää, joka pokkasi hiljattain maailman kauneimman auton tittelin. 

Aikoinaan Citroënista omaksi merkikseen irrotetun DS:n automallit tarjoavat premium-tasoista viimeistelyä ja monelta osin saksalaisia kilpailijoitaan rohkeampaa muotoilua.

Etenkin erilaisten leasing-palvelujen yleistyessä moni autonostaja voi olla aiempaa halukkaampi kokeilemaan ennakkoluulottomasti itselleen ennestään tuntemattomia merkkejä ja voimalinjoja. Tähän markkinarakoon DS:n voi nähdäkin tarjoavan houkuttelevia vaihtoehtoja.

Uuden DS 4:n voi valita joko 130 tai 180 hevosvoimaisena bensiinimallina, tai 225 hevosvoimaisena lataushybridinä, jonka 12,4 kWh:n ajoakun WLTP-toimintamatkaksi kerrotaan 55 kilometriä.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana DS 4 -mallistosta löytyy varsinaisten varustelutasojen (Trocadero, Rivoli ja Performance Line) ohella muotoilullisesti crossover-henkinen DS 4 Cross -malli.

Nappanahkaa ja saarnipuuta

Yksi DS:n automalleille tunnusomainen piirre ovat sisätilojen laadukkaat verhoiluvaihtoehdot. Vakiovaihtoehtojen lisäksi tarjolla on esimerkiksi Criollo Brun Opera -sisustus, jonka kerrotaan edustavan merkin parasta osaamista. Istuinten ja kojelaudan nappanahka on tikattu kellon rannekkeista tutulla ompeleella, ruskeat saarnipuiset koristeet lisäävät ylellisyyttä, minkä lisäksi istuimista löytyy lämmityksen lisäksi hieronta- ja tuuletustoiminnot.

Kooltaan DS 4 sijoittuu C-segmenttiin, eli niin sanottuun Golf-kokoluokkaan. Automallin suoria kilpailijoita ovat esimerkiksi Audi A3, BMW 3-sarja sekä Mercedes-Benzin C-sarja. 

DS 4 on rakennettu uudelle pohjarakenteelle, joka on mahdollistanut esimerkiksi lataushybridimallin ajoakun fiksun sijoittelun. Automalli on 4,40 metriä pitkä, 1,83 metriä leveä ja 1,47 metriä korkea. Tavaratilaa autossa on 430 litran edestä.

DS 4 palkittiin tammikuun lopulla Festival Automobile International -tapahtumassa Vuoden Kaunein Auto 2022 -tunnustuksella.

Muun DS-malliston tavoin myös DS 4:ään myönnetään 7 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.


Autotalli.com
DS uudet autot
DS vaihtoautot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin