Kilpailuta autolaina ennen autoliikkeeseen astumista | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Kilpailuta autolaina ennen autoliikkeeseen astumista

Kaupallinen yhteistyö
Kilpailuta autolaina ennen autoliikkeeseen astumista

Auton ostaminen on aina suuri päätös ja suuri osa autoista maksetaan lainarahalla. Autolaina on varsin helppo ottaa siitä autokaupasta, josta autoakin ollaan ostamassa.

Kaikki haluavat tinkiä auton hintaa, mutta lainaa otettaessa sen kilpailuttaminen saattaa unohtua kokonaan.

Varsinkin tilanteissa joissa laina otetaan autoliikkeestä, sen kilpailuttaminen on jopa täysin mahdotonta.

Yleensä autoliikkeeseen mennäänkin tekemään kauppaa autosta ja siihen otetaan se rahoitus, jonka myyjä tarjoaa.

Fiksumpaa olisi ensin kilpailuttaa sopivan kokoinen laina usealla eri lainapalvelulla ja vasta lainapäätöksen saamisen jälkeen aloittaa varsinainen kaupan teko autosta.

Monessa tapauksessa auton hintaa on saanut jopa tingittyä paremmin, kun on sanonut että rahoitus on kunnossa ja kaupat voidaan tehdä vaikka heti.

Automyyjän tehtävä on myydä auto ja kun asiakas on ostopäällä ja hänellä on rahoitus kunnossa, harvalla autoliikkeellä on varaa päästää asiakasta kilpailevaan liikkeeseen.

Lainaa auton hankintaan ilman vakuuksia

Yleensä autolainan vakuutena toimii oston kohteena oleva auto, mutta kun haet lainaa VertaaLainaa.fi– palvelun kautta, saat sen ilman vakuuksia ja takaajia.

Autolainaa voi hakea netin kautta kymmenistä eri palveluista ja autolainan hakeminen netistä onkin kasvanut suuresti kuluneen vuoden aikana.

Netin lainapalvelut löydät helposti kotimaiselta VertaaLainaa.fi sivustolta, joka on täysin maksuton palvelu jossa esitellään kaikki netin tunnetuimmat lainapalvelut.

VertaaLainaa.fi palvelun avulla löydät useita lainapalveluita joista voit pyytää maksuttoman lainatarjouksen hankintaasi varten.

VertaaLainaa.fi palvelu esittelee myös suomen suosituimmat lainojen kilpailutuspalvelut, kuten esimerkiksi palvelun: VarmaLaina.fi, jonka kautta tavoittaa noin 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä yhdellä ainoalla hakemuksella.

Vertaa lainoja ja niiden ehtoja

Lainan todellinen vuosikorko kertoo sen, kuinka kallis laina on kyseessä. Mitä suurempi todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on kyse. Vertailtaessa useita lainatarjouksia samanaikaisesti, kulujen ja korkojen vertailu on kuitenkin varsin helppoa.

Lainaa hakiessa ja lainatarjouksia vertailtaessa tulee kiinnittää huomiota lainan kulujen lisäksi myös lainan ehtoihin. On hyvä tarkistaa esimerkiksi se, onko lainassa mahdollisuus pitää lyhennys- tai maksuvapaita kuukausia.

Myös lainan maksuaikaa valitessa tulee kuukausierän suuruus valita siten, että se ei aiheuta ongelmia takaisinmaksun kanssa. Yleensä hieman pidempi maksuaika ja pieni kuukausierä on parempi vaihtoehto, kuin liian lyhyt maksuaika ja suuri kuukausierä.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin