Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Koeajo: mielikuvia suurempi Honda Civic hämmästyttää myös hinnallaan

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Uusi Honda Civic on perheauto kokoluokkansa suurimmalla tavaratilalla. Laadukkaasti viimeistellyn ja näyttävän automallin saa omakseen nyt myös korottomalla All in One Premium -rahoituksella, jossa jälleenmyyntiarvosta ei tarvitse huolehtia.
Koeajo: mielikuvia suurempi Honda Civic hämmästyttää myös hinnallaan

Henkilöautoksi poikkeuksellisen urheilullinen uusi Honda Civic tarjoaa ensitutustumisella taatun yllätyksen. Näyttävän ulkokuoren sisälle on onnistuttu suunnittelemaan tilava matkustamo ja tavaratila, joka vetää vertoja kokoluokkaa suuremmillekin automalleille.

Civicin ratin taakse on miellyttävää istuutua, ja hyvin muotoillusta istuimesta löytyy säätövaroja pidemmällekin kuljettajalle. Ohjaamo on kuljettajakeskeinen ja kädet löytävät nopeasti paikkansa pehmeiltä kyynärnojilta. Hallintalaitteet on sijoiteltu loogisesti, ja kaiken kaikkiaan materiaalit kelpaisivat hintaluokkaa kalliimpaankin menopeliin. Siinä missä monen automerkin mallit saattavat tänä päivänä muistuttaa ulkoisesti toisiaan, Honda Civic erottuu edukseen massasta.

Honda Civic ohjaamo

Kuva: Hyvä ajoergonomia ja selkeät hallintalaitteet tekevät ajamisesta nautinnollista.

Uusi Honda Civic täyttää tilavan perheauton vaatimukset, mutta hinnan suhteen silmiä saattaa joutua hieraisemaan muutaman kerran. Honda tarjoaa Suomessa Civicille riskitöntä ja korotonta All in One Premium -rahoitusta, jossa autosta maksetaan kiinteää kuukausihintaa ja sille määritellään taattu takaisinostoarvo. Autoilija tietää näin ollen koko sopimuskauden ajan, minkä verran auto tulee maksamaan.

Kuva: Näyttävästi muotoillut ajovalot on toteutettu LED-tekniikalla.

All in One Premium -paketti maksaa 349 euroa kuukaudessa, johon kuuluu tehokkaan Civic HB 129 hv Sport -mallisen auton lisäksi muun muassa määräaikaishuollot, talvirenkaat 16-tuumaisilla kevytmetallivanteilla, rengashotelli ja renkaiden kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi ja auton metalli- tai helmiäisväri. All in One on turvallinen valinta riippumatta siitä, kävipä esimerkiksi autoverotukselle mitä tahansa lähitulevaisuudessa. Kattavan paketin koko sisällön löydät täältä

Turvallisuus edellä 

Yksi uuden Honda Civicin ehdottomista vahvuuksista liittyy kattavan vakiovarusteluun ja aktiivisiin turvavarusteisiin. Edistykselliset turvajärjestelmät on paketoitu Honda Sensing -nimiseen kokonaisuuteen, joka on vakiovaruste kaikissa Civic HB -malleissa.

Honda Sensing -turvajärjestelmä pitää sisällään muun muassa aktiivisen törmäyksen varoitusjärjestelmän, älykkään nopeusrajoittimen liikennemerkkien tunnistuksella, mukautuvan vakionopeudensäätimen ja alhaisen nopeuden seurannan, kaistavahtijärjestelmän ja tieltä suistumisen ennakoinnin.

Kuva: Tietoviihdejärjestelmä on täysin suomenkielinen. Integroidussa navigaattorissa käytetään Garminin navigaatiosovellusta.

Perillepääsyn ja autossa viihtymisen kannalta oleellinen varuste on Civicin vakiovarusteinen Honda Connect -tietoviihdejärjestelmä 7-tuumaisella kosketusnäytöllä. Järjestelmä tukee Apple CarPlay ja Android Auto -järjestelmiä, joilla yhteydenpito perheeseen ja esimerkiksi Spotifyn käyttäminen onnistuvat vaivattomasti.

Katso alla olevalta videolta, millaisissa tilanteissa Honda Sensing avustaa kuljettajaa.

Auton oma navigaattori on Garminin Hondalle räätälöity sovellus. Mikä parasta, kaikki käyttövalikot ovat myös suomenkieliset ja auto osaa jopa kertoa suomenkielisellä ääniviestillä, mikäli kuljettaja ei muista kytkeä seisontajarrua pois.

Urheilullisuus ja hyvä käytettävyys samassa paketissa

Ajettavuuden osalta Honda Civic tarjoaa hyvän yhdistelmän mukavuutta ja urheilullisuutta. Civiciin voi valita joko 1.0-litraisen (129 hv) tai 1.5-litraisen (182 hv) bensiinimoottorin, jotka ovat molemmat saatavana käsivalintaisella vaihteistolla tai CVT-automaatilla.

Nykytekniikalla toteutettu CVT-vaihteisto tuntuu ajossa niin sanotusti perinteiseltä automaatilta vaihtojen kera, mutta kulutus jää huomattavasti CVT-vaihteistolla perinteistä automaattia pienemmäksi. Ohjaus uudessa Honda Civicissä on täsmällinen ja hyvin keskittävä.

Kuvat: Civicin todellinen yllätys löytyy tavaratilasta, joka on autoluokan tilavin. Korkealle ja laajalti aukeava takaluukku helpottaa suurten tavaroiden laskemista tavaratilaan.

Vaikka ulospäin Honda Civic näyttää lähes urheiluautolta, näkyvyys ratin takaa on joka suuntaan hyvä. Reilunkokoiset sivupeilit ja laaja takaikkuna helpottavat liikenteen havainnointia. Peruutuskamera sekä etu- ja takatutkat ovat pysäköidessä oiva apu. 

Civicin hyvän käytettävyyden kruunaa luokkansa suurin 478 litran kokoinen tavaratila, joka laajenee tarvittaessa takapenkit 40:60-suhteessa kaatamalla 1267 litraan. Takaluukku aukeaa laajalti, mikä helpottaa ennen kaikkea suurikokoisten tavaroiden nostamista autoon. Suojapeite aukeaa puoliksi takaluukun mukana ja puolet siitä avataan näppärästi sivusuunnassa, jolloin peitettä ei tarvitse kurotella tavaratilan perältä. 

Tutustu uuteen Honda Civiciin ja riskittömään All in One Premium -rahoitukseen https://cars.honda.fi/offers/civic-campaign-2019-fi


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin