Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Koeajossa Mercedes-Benz GLA - monta autoa samassa paketissa

Suomalaisten arvostamat ominaisuudet - tilan tuntu, ajomukavuus ja käytännöllisyys - ovat kaikki läsnä tässä tyylikkäässä katumaasturissa.
Koeajossa Mercedes-Benz GLA - monta autoa samassa paketissa

Koeajossa oleva käytetty Mercedes-Benz GLA on Vehon Certified-takuuvaihtoauto. Se tarkoittaa asiakkaalle, että

  • Certified -takuuvaihtoauto on enintään kuusi vuotta vanha, 120 000 km ajettu ja se on huollettu säännöllisesti merkkiliikkeessä
  • Auto on perusteellisesti tarkastettu ja sen matkamittarilukema on taattu
  • Veho myöntää kaikille Certified-autoille veloituksetta kahden vuoden/40 000 km:n takuun.

Monen suomalaisen suosikkiauto on kompaktin kokoinen, kohtuullisen hintainen ja hyvin tilaa tarjoava katumaasturi. Mercedes GLA tarjoaa juuri näitä ominaisuuksia ja paljon päälle.

Yllättävän hyvät tilat

Katumaasturin kuori antaa mahdollisuuden yhdistää kaksi asiaa: maasturimaisen vahvan olemuksen ja hyvät tilat.

Auton kompakti koko huomioiden takaistuimella on tarjolla yllättävän hyvin tilaa jopa pitkälle matkustajalle joka suunnassa.

Erityisesti hyvä pituussuuntainen tila hämmästyttää, sillä GLA pituus on 4,410. Salaisuus on 2,729 metrin akseliväli, joka on enemmän kuin monissa kilpailijoiden samankokoisissa farmariautoissa. Hyvää suunnittelua.

Takaistuin kaatuu fiksusti kolmessa osassa, joten suksien kuljettaminen onnistuu kaatamalla keskipaikan selkänojan alas. Lisätilaa tavaroille löytyy mukavasti tavaratilan pohjan alta.

Ohjaamossa moderni Mercedeksen ilme

Ohjaamo tarjoaa laatuautoa arvostaville kuskille superhyvän ja aina suositeltavan erikoisistuimen.

Erityisesti sellainen ihminen joka ajaa paljon huomaa Mercedeksen erikoisistuimen tarjoamat ominaisuudet, mutta suosittelemme sitä myös ihan tavalliseen lyhyehköjä matkoja sisältävään arkiajoon.

Hienoa, että Mercedes-Benz ja Mercedes-EQ tarjoavat sen läpi laajojen mallistojen.

Ohjaamossa on mittaristona toimivan ruudun ja kosketuksella toimivan keskiruudun kautta moderni ilme, vaikka koeajoautossa on hinnat alkaen -ruudut varustuksena. Lisäpanoksella autoon saa isompien ruutujen paketin.

Keskiruudun kosketusominaisuus toimii hyvin, ja moni arvostaa autossa vakiona olevaa navigaattoria.

Toinen kehun ansaitsema ominaisuus on erinomainen ergonomia. Oikealla viiksessä olevaa vaihteenvalitsinta on ilo käyttää. Luonnollisempaa paikkaa vaihdekepille ei autosta löydy.

Pieni mutta väkivahva bensiiniturbo

Koeajoautossa on moottorina 136-hevosvoimainen bensakone, joka muun muassa turbon ansioista tarjoaa vahvaa vääntöä heti liikkeelle lähdöstä alkaen. Mercedeksen 7G-DCT-kaksoiskytkinautomaatti on nappivalinta moottorin yhteyteen.

Tällä paketilla GLA kiihtyy ja kulkee todella vaivattomasti erityisesti kaupungin sykkeessä. Paketti tuntuu kuskille todellista kokoaan isommalta ja myös se kertoo hyviä asioita sekä moottorin että vaihteiston suunnittelusta.

Toki on hyvä muistaa, että paljon maantiellä ajava saattaa haluta ohitustilanteisiin enemmän potkua.

Onneksi GLA:n mallistossa on paljon vaihtoehtoja ja yksi suosituimmista on ladattava hybridi GLA 250 e, jossa voiman takaavat 160-hevosvoimainen bensaturbo ja 102-hevosvoimainen sähkömoottori.

Helppoa käytettävyyttä ja ominaisuuksiin suhteutettuna pientä kulutusta

Autokannan sähköistyessä moni suomalainen arvostaa käyttämisen helppoutta, jota perinteinen bensiinimoottori tarjoaa. Bensaa tankkiin ja päälle kovaa ajoa.

GLA:n tapauksessa auton ominaisuuksiin ja sähäkkään kaupunkiajoon suhteutettuna yhdistetty 6,6 litran WLTP-kulutus on todella maltillinen.

Mukava auto ajaa

Mercedes GLA on erityisesti mukava auto ajaa. Se ei kallistele normaalia henkilöautoa korkeammasta olemuksesta huolimatta, vaan kulkee hiljaisesti ja tasaisesti.

Ohjaus on erittäin kevyt käyttää kaupunkiajon nopeuksissa ja tukevoituu sekä tarjoaa hyvän tuntuman matkanopeuksissa.

Matalaa henkilöautoa korkeammalla istuminen tekee ajamisesta rennompaa ja turvallisempaa, kun tilanteita voi ennakoida paremmin hyvän näkyvyyden ansiosta.

Yhteenveto

Mercedes-Benz GLA on monta autoa yhdessä. Se tarjoaa erityisesti mukavuutta ja ajamisen helppoutta kaupunkiajoon, mutta toimii hyvänä ja toimintamatka-ahdistuksesta vapaana matka-autona myös pidemmillä reissuilla.

Katso Vehon GLA Certified-valikoima

Tutustu GLA Certified-takuuautoihin Nettiautossa

Katso Vehon koko Certified-valikoima

Lue lisää Mercedes-Benz Certified -takuuohjelmasta


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin